Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Bir kez daha başarılı bir şekilde anladım ki bu herif konuşmasını bilmiyor. Yüz ifadesini kullanamıyor Vücud hareketleri çok sakat Ses tonu arttırma / azaltma sıfır Ne zaman ne söyleyeceğini bilmiyor her 10 kelimesinden biri "sevgili arkadaşlar" "aaa" "ıııı" "eeee" diyerek olan zamanının 10'da 1'ini bitiriyor. Ve adamı izlerken uykum geldi lahn Bu yaptığı konuşmaları izleyip ne diyordur lan acaba? (Çok iyiyim lanet olsun falan heralde) Kaynak : Şu an NTV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 71 yaşına bastı daha iki gün önce artık normal böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 71 var mı bu adam ya? Vay anasını... Ben daha 65 falan sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Dregoth said: 71 var mı bu adam ya? Vay anasını... Ben daha 65 falan sanıyordum. Aynısını söyleyecektim höh Harbi herif 71 miş bende 64 - 65 falan sanıyordum. Ölmüş lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Süt banyosu yapmacalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 71 oldu,bıraksın artık gençlere yol açsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 pramitlerin inşasında bulunmuşmudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 partinin başına ben geçeceğim az kaldı o zaman da çok kouşuyor dersiniz ama hıh vazgeçtim geçmiyorum partinin başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 necmi said: pramitlerin inşasında bulunmuşmudur böyle bir piramitin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Abi o quote böyle şeytanın banlanmak için şeytanın çağrısı gibi, neyse uymayalım şeytana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 BabacumMostors said: necmi said: pramitlerin inşasında bulunmuşmudur böyle bir piramitin mi? böyle mi dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 yüz ifadesini kullanamıyo mu? http://www.aksam.com.tr/images/2009/03/11/baykal.jpg http://3.bp.blogspot.com/_wdtz0fv17H0/SbwmtBMY5JI/AAAAAAAAAAs/8QaRwbsH0vw/s320/baykal.jpg hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 HERE COMES A NEW CHALLENGER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 auhauhauhuhauhauhauahauh o lokum yeyiş nasıldır öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ahahaha lokma efsane hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 lokum değil lokma : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 http://img32.imageshack.us/img32/6219/b322475receptayyiperdoa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 http://kafa.bobiler.org/upload/photographs/158275785r.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 MasterHapLo said: tayyip cok fena bakmis o resimde uhahah O resimde Türkiye'nin en seksi erkekleri listesinde 23. sırada. Amann! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 necmi said: BabacumMostors said: necmi said: pramitlerin inşasında bulunmuşmudur böyle bir piramitin mi? böyle mi dedin aa evet aynen böyle gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 BabacumMostors said: necmi said: BabacumMostors said: necmi said: pramitlerin inşasında bulunmuşmudur böyle bir piramitin mi? böyle mi dedin aa evet aynen böyle gibin hmm pramit oldu harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Perma Ban incoming... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 http://1.bp.blogspot.com/_gfSBVHKDlP4/Ry9GCjK5esI/AAAAAAAAAN8/Ivt6_GM2dhI/s400/secim-tayyip%5B1%5D.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 o değil de, tırt siyasaet geyiğini bi yana bırakırsak, gerçekten yaşlandığımda deniz baykal gibi olmak isterim. 71 yaşında adam sağlıklı mı sağlıklı, akıl sağlığı yerinde mi yerinde. kaç zamandır böyleyim bilmiyorum ama belli bi yaşa geldiğimde alzheimer'ı gm lemiş, iki nefeste bir ağrıdan acıdan inildeyen, ailesini dahi tanıyamayan, kafasında zamanda yolculuk yapan yaşlı bi adam olmaktan korkuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 @necmi ben kokrtum çekiliyorum ihaleden.. firavunlar gelir az sonra mazallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar