BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 yoksa fazla derine mi gömmüşler eki eki neyse öhm.. eööö sorun şu ki bilgisayara kayıtlı video ve ses dosyalarımdan gümbür gümbür ses alaibliyorken youtube dailymotion ve benzeri video paylaşım sitelerindeki vişdeolardan ses alamıyorum. az çıkıyor.. hani sanki yerin dibine gömmüşler gibi (eki eki öhm..) boğuk geliyor ses (ama hava dleiği olmadan ekere mekere ehahöhöhm..) benzer sorunla karşlılaşan varmıdır? nedir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 creative programı falan yüklüyse ses kartınla ilişkili systemtrayde simgesine sağ tıkla orda 2 efekt var isimlerini unuttum üsttekini kapa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 yok bu bildiğin onboard kart işte realtek ac 97 mi ne.. böyle yengeç gibin bir amblemi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 imdak bu ses gittikçe gidiyor hani tüplü televizyonun tüüpü biterken görüntü giderek daralır ya aynı o msele anlamadım ben bunu yavaş yavaş vadesi mi doluyor nedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar