Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Sistem : XP Service Pack : 2 Lisans : Kopya ben bunun üzerine güncelleme ile gelen Service Pack 3'ü kurarsam bir sorun olurmu.Kurupta sorun yaşayan veya yok bir şey olmaz diyebilecek olan var mı? Bilgisayar dosya kaynıyor göçmesin bir anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 sp3ü kurduğun anda yandaki kacak windows yıldızı seni senden alıcaktır. kopyaysa hiç bulaşma sp3 e derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 bide bendeki windows orj ama ofis kopya. güncelleme ile gelen sp3ü kurdum daha sonrasında ofis kopya uyarısı verdi. format atmak zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ilacına bağlı. ben yaptım bişey olmadı. nihoah. (gerçi o bilgisaar nalları dikti, yeni toparlıyorum şimdi.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Şu Windows "windows genuine advantage" zımbırtısını mı diyorsun? Eğer oysa çok kolay kırılıyor o (Office de sahte onu naparız bilemiyorum) ki güncellemeleri ben seçip kuruyorum WGA'yı yüklememeye çalışıyorum.bu WGA olayı SP3'le birliktemi geliyor farkettiysen yoksa sen tüm update'leri seçip kurmuşmuyuydun? Bi GTA 4 oynayalım dedik elimizde patladı.SP3 istiyormuş topoş(td) @Mr. Hand: Sen mi beerdin kendi mi dayanamadı sana (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 valla tam olarak hangi güncelleştirmeleri yüklediğimi bilmiyorum. ama bende seçili yüklüyodum. ilaç konusuna da gelince bende bulduğumu sanmıştım ama oda patlak verdi. eğer lazım olursada orj bi key verebilirim sana. ofisi değilde windowsu kurtarırsın en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Thugsta said: @Mr. Hand: Sen mi beerdin kendi mi dayanamadı sana (:D kanının son damlasına kadar kullandım donanımı. eskimişti zaten dedim deiştireyim artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 kaçakçılar siziiiiiiiii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Bi kaç kez başlattım güncellemeyi böyle doldu biraz sonra iptal ettim.2 Kez böyle yaptım bir kez daha yaparsam bilgisayar çökecek sanırım. "Bilgisayar bilmemnesi ayarlanmakta" falan yazıyor yusuf yusuf çekiyorum. :( Of çok acı aşağıda duruyor GTA 4 logosu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 arkadaşım sahte ofis kullanacğaınıza opeoffice kullanın ha madem kanundışı yolları beceremiyorsunuz kanuni mz kalın kaskınızı takın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 valla ben gta 4 için indirdim kurdum sorun çıkmadı korkmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar