Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Frantic said: İyi ihtimal 6. tercih kötü ihtimalde 12. olcak gibi :) Birde bu listedeki bölümlerin ve bazı okulların adını sınavdan sonra öğrendim ki o kadar kötü geldi ama hayırlısı. abiii israrla matematik yazmissin. allah sana kolaylik versin, mezun olana kadar binbir sikinti cektim, umarim estirip verirsin tum dersleri :)
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 1.Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri fakültesi 2.Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 3.Yeditepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 4.Bahçeşehir Üniversitesi Bilgisayar Üniversitesi hadin hayırlısı..
yav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yav said: hadin hayırlısı http://img5.imageshack.us/img5/1536/trcih.jpg ilk 7 ve 9.tercihler imkansız. 8 ve 11'se meçhul. ege iktisat olur gibi. deü iktisat ise cepte sayılır. son tercihim de yeni bölümmüş öylesine yazıverdim benim kaç tutar hadi tahmin edin :P sıram 39961 bilene öpücük
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Bugün doğru ve yanlış cevaplarım geldi ösymden.
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bağa daa gelmedi bende istiyorum :(
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Onları gönderiyolarmıydı ya.Kayıtta falan lazım değil dimi o
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 kayıtta istiyolar ama öss sonucunun çıktısını da kabul ediyolar
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bildiğim kadarıyla kayıtta istedikleri kazandı belgesi. bu doğru yanlış kağıdı o kadar önemli değil.
Öne çıkan mesajlar