Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Frantic said: İyi ihtimal 6. tercih kötü ihtimalde 12. olcak gibi :) Birde bu listedeki bölümlerin ve bazı okulların adını sınavdan sonra öğrendim ki o kadar kötü geldi ama hayırlısı. abiii israrla matematik yazmissin. allah sana kolaylik versin, mezun olana kadar binbir sikinti cektim, umarim estirip verirsin tum dersleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 1.Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri fakültesi 2.Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 3.Yeditepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 4.Bahçeşehir Üniversitesi Bilgisayar Üniversitesi hadin hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 5.tercihin tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yav said: hadin hayırlısı http://img5.imageshack.us/img5/1536/trcih.jpg ilk 7 ve 9.tercihler imkansız. 8 ve 11'se meçhul. ege iktisat olur gibi. deü iktisat ise cepte sayılır. son tercihim de yeni bölümmüş öylesine yazıverdim benim kaç tutar hadi tahmin edin :P sıram 39961 bilene öpücük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Bugün doğru ve yanlış cevaplarım geldi ösymden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bağa daa gelmedi bende istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Onları gönderiyolarmıydı ya.Kayıtta falan lazım değil dimi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 kayıtta istiyolar ama öss sonucunun çıktısını da kabul ediyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bildiğim kadarıyla kayıtta istedikleri kazandı belgesi. bu doğru yanlış kağıdı o kadar önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar