Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine birşeyler...

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

said:
Qui, 08 Haziran 2004 22:56 tarihinde demiş ki:
Aslında problem burunda değil orada. Net alandan, taralı alana geçiş çok keskin olmuş. Göze batıyor..

+1[signature][hline]
BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La...

PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Sosyal ağlarda paylaş

abi bak okla gösterilen yerdeki geçiş çok keskin bence
bi de VII alında olsa daha güzel olabilirmiş
ama baya bi gelişme var önceki denemene göre . Süper olmuş[signature][hline][i]There's a million mouths to feed / And I've got everything i need / I'm breathing / And there's a hurting thing inside / But I've got everything to hide / I'm grieving

[Bu mesaj Deep-Night tarafından 08 Haziran 2004 23:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum ben de bu tarz şeyleri sevdiğim için nacizane bir fikrimi söyleyeyim dedim çalışmanı görünce..

Desen olarak her ne kadar keskin hatları olan bir desen seçmesende, kendi içerisinde tutarlılığı olan bir desen seçmişsin.. Deseni oluşturan ,photoshop filtrelerinden bir veya birkaçı muhtemelen.. Fakat her ne kadar "VII" yazısının da muamma bir silüeti ve keskin olmayan hatları varsa da daha farklı bir tarzı var desenden.. Bu da biraz çizim bütünlüğünü bozmuş gibi.. İlk bakınca bunu hissettim.. Yazı farklı , Arka plan farklı ve birbirlerinden haberdar olmayan bir stille yapılıp üst üste bindirilmiş geldi..

Genel olarak güzel olmuş... Tebrikler[signature][hline] Deus Ex Machina
Sosyal ağlarda paylaş

alexi burnun sola yoğun bir biçimde akması oldukça kötü bir görüntü oluşturuyor.. oradaki burnun sol uzantısından vaz geçmelisin.. VII>> bunu daha bi yıpranmış şekilde göstermen lazım.. Gözlerin daha çok ortaya çıkması lazım, kontrastını dahi ayarlasan aşşa yukarı yeterli olur gibi..[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar!
AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...