Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Yoruma açıktır.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Geçiş hoş olmuş. Burnunu biraz daha kapatabilsen, sadece gözler gözükse daha güzel olacak. Rakam da neyin nesi?[signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Septimus latince 7.ci demek efem =).[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Aslında orda photoshop'ın azizliğine uğradım ben biraz. Aşağı taraf öyle olmayacaktı vs.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Aslında problem burunda değil orada. Net alandan, taralı alana geçiş çok keskin olmuş. Göze batıyor..[signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Gözlerden havadis ver sen bana =P. PS : Poh pohlaman yararına olur, zira bu zamanda FMF'li mıncıklanmalık hasta zor bulunur =P.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Qui, 08 Haziran 2004 22:56 tarihinde demiş ki: Aslında problem burunda değil orada. Net alandan, taralı alana geçiş çok keskin olmuş. Göze batıyor.. +1[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 abi bak okla gösterilen yerdeki geçiş çok keskin bence bi de VII alında olsa daha güzel olabilirmiş ama baya bi gelişme var önceki denemene göre . Süper olmuş[signature][hline][i]There's a million mouths to feed / And I've got everything i need / I'm breathing / And there's a hurting thing inside / But I've got everything to hide / I'm grieving [Bu mesaj Deep-Night tarafından 08 Haziran 2004 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Dostum ben de bu tarz şeyleri sevdiğim için nacizane bir fikrimi söyleyeyim dedim çalışmanı görünce.. Desen olarak her ne kadar keskin hatları olan bir desen seçmesende, kendi içerisinde tutarlılığı olan bir desen seçmişsin.. Deseni oluşturan ,photoshop filtrelerinden bir veya birkaçı muhtemelen.. Fakat her ne kadar "VII" yazısının da muamma bir silüeti ve keskin olmayan hatları varsa da daha farklı bir tarzı var desenden.. Bu da biraz çizim bütünlüğünü bozmuş gibi.. İlk bakınca bunu hissettim.. Yazı farklı , Arka plan farklı ve birbirlerinden haberdar olmayan bir stille yapılıp üst üste bindirilmiş geldi.. Genel olarak güzel olmuş... Tebrikler[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Retouche'layacam birazcık.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Daha bir yumuşak. Ehe not düşelim, dipteki yazıyı şöyle bir fırçaladım, daha güzel oldu hehe.[signature][hline]VII.[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 08 Haziran 2004 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Deep-Night, 08 Haziran 2004 23:09 tarihinde demiş ki: ama baya bi gelişme var önceki denemene göre . Süper olmuş Kilo verdim ondandır =P.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Bence sırf gözler belirgin olsa daha iyi[signature][hline]Buraya işiyen eşektir/müdüriyet Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 içinde az obje olan resimlerde renkli çalış daha büyük çalış bi de resimdeki şahsın kız mı erkek mi olduğu belli olmuyor resmi yaydığın için.[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Webcam bu kadarına müsade ediyor Arcanecan. Digicam almayı düşünüyorum en kısa sürede. Ayrıca resimdeki gayet erkek bir insan. Resimdeki benim =).[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 mauha karizma adammışsın :D[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Sadece karizma mı? Süper sucuk yaparım.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Şımartmayın şunu ya :)[signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ulan zaten bir karizmamız var, bir de sucuk ekmek yapıyorum.Çok mu görüyorsunuz ulen bana. Banane kalbim kırıldı. Yatmıyorum bıçak altına falan =P.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 alexi burnun sola yoğun bir biçimde akması oldukça kötü bir görüntü oluşturuyor.. oradaki burnun sol uzantısından vaz geçmelisin.. VII>> bunu daha bi yıpranmış şekilde göstermen lazım.. Gözlerin daha çok ortaya çıkması lazım, kontrastını dahi ayarlasan aşşa yukarı yeterli olur gibi..[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar! AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Yorum beklemekteyiz.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar