Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Her gece trt de 4 buçuktan sonra felan başlıyor ve geceleri şenlendiriyor cangema http://canlidizi.com/images/programlar/207.jpg tartışalım, teorilerimizi paylaşalım sonrada gidip yatalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 sabah da var, ya da öğlene doğru unuttum asdkj süper yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 cidden izliyodum geçen sene kız arkadaşım izliyo diye. sarıyo bazen ama bayık bi dizi euheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 cangema ya bi tane daha kız vardı bu cangemanın kankası, ona noldu nerde o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 http://cangema.bloggum.com/yazi/cangema.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 cangema doktor oluyodu orda koptum ben sürgün mürgün eudshfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 bikaç bölüm babamla izlemiştim. Geçen gene denk geldim. C-C-C-COMBO çektiriyo insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 abi asıl kayıp prens midir nedir trtde nası izliyor benim dedemle anneannem anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Efsane Prens yönetir TRT de JUMOOOONGGG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 geçen yıl yurtta kalırken, öğlen uyandığımızda direk bu oluyodu televizyonda. diğer kanallarda itirazım var filan gibi absürd programlar olduğundan bu açık kalırdı. ben kızları pek ayırt edemiyodum; hepsi birbirine benziyodu. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 cungomin pek yakışıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 gündüz 1,5 da da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 trt son 1 2 senedir çay saatinde uzakdogu dramaları veriyo zaten. efsane prens'ten önce günümzde geçen bi dizi vardı sanırım cangema da ondan öncekiydi. kız sarayda aşçı olarak başlıyodu, sonra doktor oluyodu, sarayda çekişmeler, sürgün ediolardı, sürgündeki fakir köyde iken veba salgınını tedavi ediyodu, kraliçe o köye geliyodu, perişan köylüler kraliçeyi görünce klasik asyalı "oooooohhh" "ııahhh" tepkileri vermişti. ne iyi diziydi yaaa. fotodaki adam da yavuklusu. çok naz çekti ==)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar