dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 EVET ARAMIZA GIREMEZSINIZ! iyice kafam karisti noluyos ki simdi bis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 BIRAK MUHATTAPA BİLE ALMAYA DEĞMEZ KANKA, KISKANÇLIK ZOR TABİ, ALLAH ŞERRİNDEN SAKLASIN, TÖVBE ESTAFURULLAH TÖVBE oldu oldu net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Bİ DAKKA ANNE DENDİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 AHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 SeaGle said: AYIP BE AYIP, KIZCAĞIZ GİTMİŞ BİNBİR FEDAKARLIKLA TOPİK AÇMIŞ İNSANLAR ZORDA KALMASIN DERTLERİNİ DÖKSÜN DİYE, GİTMİŞSİN KISKANÇ HEMEN ÜSTÜNE AÇMIŞSIN YOK NOKTASI YOKMUŞ DA VİRGÜLÜ VARMIŞ, KISKANÇÇÇ oldu mu dayı evet yea HAKLI ACTIM EMEK VERDIM ALLAHSIZ KADIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Tamam geçti bi dakka devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 dory said: EVET ARAMIZA GIREMEZSINIZ! iyice kafam karisti noluyos ki simdi bis? şu vanilya mıdır vanille midir kıskanıyo seni çaktırma, laf sok laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 vanille kıllı zaten dorynin yerini tutamaz göüs kılları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 sorry yetersiz. isteseniz de birbirimize düsüremezsiniz bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 guzel boyle devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 UZLAŞMAYA ÇALIŞIYO DORY KANMA BU OYUNLARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 evet kocayim ben kizarim da severim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 SeaGle said: UZLAŞMAYA ÇALIŞIYO DORY KANMA BU OYUNLARA ben bi uzlasma gormuyorum daha cok susmazsam gelen kari dirdiri goruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ne kadar kafiyeli ayar verion sen öle yeşil sahalarda da görmek isteriz bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 hadi ben telefondan giricem şimdi pc yi kapatayım KEM GÖZLERE ŞİŞ LAN, TELEFONUM HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORANIZ ALLAH SİZE 2 KATINI VERSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 turkcellsin ve bi kaç kontöre beleş net yaptın 100mb sınır var hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 hayır, avealıyım, wireless modemim ve e65im var para vermiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 kesin calinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Allahta seninkini 2 katı çaldırır ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 bence tolete düsmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ŞOM AĞIZLI SUSSANA YAA :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 3100 var ben de calmiyo ses cikmiyo titremiyo bile calsa halime acir da duzgun telefon gonderir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 YETER LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 surda 12 saat banlandim nasi bela okudumsa nasi ahimi aldinizsa forum patladi hala konusuyosunuz cengiz banlandi daa gecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 inş iphone'un olur dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar