wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Gerçek günlük benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ooof dogu oooooff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 nickini de ashk yapsan olabilirdin ama gg ashqiiimmmmss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 niye lan herkes açıo bişi olmuo ben açınca off oluo böle dünya mı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 BURAYA YAZMICAM POSTLARI ARTMASIN.... derken..... OF bak dostum, bak.. orcinal olsaydin bari biraz. yandan yemis günlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 yabuz gelsin gostericek hepinize dunyanin kac bucak oldugunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 sevgili günlük bugun ashqımla nargile içtik, tavla oynadık, tavlada elime aldım. daha sonra spor alanında şansımı denemek istedim.babamların ekipin arasına sızıp masa tenisi oynamaya gittim. 2 vs 2 maç yaptılar. çok çekişmeliydi. izledim geç gittiğim için. daha sonrasında babamla oynadık. bi kaç yeni karşılama çalıştık. güzel kütler öğrendim 2 tane, back ve for olmak üzere. mutluyum. ama ankarada bunları üstünde denicek oyunsever arkadaşlarım olmadığı için, burda eğitim maçlarının sonuçlarını hiç göremiyorum. bu kadar. by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 hakiki limon, hakiki kolonya eyüp sabri tuncer gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 admine cepten baskı yapamıoz belki ama mangal gibi yüreğimiz var. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ben yavuza mj attim gidisiniz yakindir GGLERDE YUREGIM GEL BENI KURTAR BERK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 berk olur yavuz olur kurtarır birileri, hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 tribini yirim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 benim bildiğim saeros bunların hepsini yollar garbage a kendisi bi tane açar. bu da bi düşünce. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 şimdi ben buraya msja atsam garbage a atılınca silinirmi postlar?? ona göre post kasacam saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 dök içini, bişi silinmez, günlük burası, dök içini rahatla. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 gunluk selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 aleyküm süleyman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 bir günün daha sonuna geldik günlük. teey tey. bu karıların dopikleriyle uğraşılmaz. kaderde ne varsa o olur günlük. kısmet. nasip. peki. by. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ahah herkes kendi topigine yaziyo. herkes kendi cöplügünde öter misali. ama üzgünüm, en cok benimki hit aldi. hersey yavuza bakar. yavuz, ben seni cok seviyom biliyosun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar