Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Recep İvedik 3

Cantona

Öne çıkan mesajlar

dreagloth said:

Senin türk dizilerine reröre çekip, bunu beyenmeni anlayamıyorum.

Abi Türk dizileri ciddiyet ve kalite amacı içerisindeler. Recep İvedik'te o yok. Recep İvedik gerekeni yapan bir film. amacı güldürmek, izlerken de "yuh öküze bak" diyip gülüyosun. Kalite beklentisi de yok teklifi de yok.

Ama Türk dizilerinin alayı reröre
Sosyal ağlarda paylaş

Abi amacına bakmayın. Kemal Sunal'ın yeri tabii ki bambaşka ama o da küfürlerle ya da gerizekalıca hareketlerle güldürüyordu yani. Seinfeld tadında espriler mi var sanki Kemal Sunal filmlerinde? Gülersiniz gülmezsiniz o ayrı ama adam para kazanmak için "öküz komedisi" çekiyor, zekice espriler yapacağını da iddia etmiyor. Tarzı karakter komedisi zaten. Nesini eleştiriyorsanız..
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ne derdiniz var abi benimle? Şahan ile Kemal sunal'ı benzetmenin nesi yanlış? Pele'yle Sabri'yi benzetmek gibi bişey yaptım. İkisi de futbolcu demek gibi yani, ikisi de karakter komedisi yapıyolar ve ikisi de zekice espriler yapmıyorlar.

Kemal Sunal on gömlek üstün olabilir ama Kemal Sunal "eşşoğleşşek" diyince gülenlerin gelip de Şahan "gonuşma leeyn" diyince "ıyy çok reröre ne kadar barzosunuz da buna gülüyosunuz" demesi ikiyüzlülüktür diye düşünüyorum.

Yetemeyene antipatik biriyimdir ayrıca evet
Sosyal ağlarda paylaş

yaptığı show iyiydi bazı skeçlere gülüyorduk ama film ne bileyim çok komik gelmiyor.

ama kitlesi var izleniyor. adam da para basıyor. benimde olsa ben yapardım.

ayrıca tadında bırakılacak bi seri film değil yani bu. ne bileyim bir yüzüklerin efendisi ya da matrix değil tadında bırakmalıydı diyeceğimiz. öyle makara film işte. çıkar 6-7 si.
Sosyal ağlarda paylaş

Spark`ın dediği gibi, Kemal Sunal 70-80 lerde her şeyiyle güldürüyordu, 70 ve 80 çocuklarını, şimdi o çocuklar, filmlerdeki durumlara gülüyor, hala gülüyorsa.

Ama yıl 2009, İvedik yaratma, jeff yarat, jd yarat, barney yarat ki yapamayacak adam değilsin, gözünü bu kadar para bürümesin.

Ama azmo`nun dediği gibi: neyse. Ondan farkım seyredip, canı gönülden destekleyenlere saygım yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...