slickers Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ahaha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 herkes bi arkadaşını engellese dünya tertemiz bi yer olur demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Fistan said: belli bir kitle esprilerine katıla katıla gülüyor.hayatın gercekleri falan ya da yaşanmışlık var vs. belli bir kitle var ki recepp ivedikin yaptıkları normal gibi geldiğinden gülmüyor. iste bence komik olan bu !! bence başka karakterlerede şans verilmekle beraber devam etmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 dreagloth said: Senin türk dizilerine reröre çekip, bunu beyenmeni anlayamıyorum. Abi Türk dizileri ciddiyet ve kalite amacı içerisindeler. Recep İvedik'te o yok. Recep İvedik gerekeni yapan bir film. amacı güldürmek, izlerken de "yuh öküze bak" diyip gülüyosun. Kalite beklentisi de yok teklifi de yok. Ama Türk dizilerinin alayı reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 off ya, su sahte elitizmden bir kurtulamadiniz gitti be patiler. kisa pantolonunuzla gezerken kemal sunal'a katila katila guluyordunuz, simdi recep ivedik mi bayagi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 "eşşoğleşşek hıhıhıhı" buna gülen gelip de recep ivedik reröre dememeli, mum güzel değinmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Recep İvedik ile Kemal Sunal`ı karşılaştırarak zaten linci hakettiniz, daha fazla konuşup cehenneme de ilk sıradan yer almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 haklisin, kemal sunal hep sanatsal filmlerde oynamistir. hepsinde cok derin birer gonderme mevcuttur ve kara mizahla boyanmistir. bi git allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Şahan "paranın dibine vurucam" diodu vurdu. Ha değişti mi evet değişti ama o kadar para değiştirebilir doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Kemal Sunal`ın yaptığı filmleri, sadece para kırmak amaçlı yapmadığını bilmen yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bana da hitap etmez espiri anlayisi ama cok fazla seveni var. yargilamak ta bize dusmez. eskiden ben de cok cildirip laf ederdim sevenlere... ama yok yani... adam seviliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Abi amacına bakmayın. Kemal Sunal'ın yeri tabii ki bambaşka ama o da küfürlerle ya da gerizekalıca hareketlerle güldürüyordu yani. Seinfeld tadında espriler mi var sanki Kemal Sunal filmlerinde? Gülersiniz gülmezsiniz o ayrı ama adam para kazanmak için "öküz komedisi" çekiyor, zekice espriler yapacağını da iddia etmiyor. Tarzı karakter komedisi zaten. Nesini eleştiriyorsanız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bir insanın her postu mu antipatik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 şahan ile kemal sunalı mı benzetti bana mı öyle geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Ya ne derdiniz var abi benimle? Şahan ile Kemal sunal'ı benzetmenin nesi yanlış? Pele'yle Sabri'yi benzetmek gibi bişey yaptım. İkisi de futbolcu demek gibi yani, ikisi de karakter komedisi yapıyolar ve ikisi de zekice espriler yapmıyorlar. Kemal Sunal on gömlek üstün olabilir ama Kemal Sunal "eşşoğleşşek" diyince gülenlerin gelip de Şahan "gonuşma leeyn" diyince "ıyy çok reröre ne kadar barzosunuz da buna gülüyosunuz" demesi ikiyüzlülüktür diye düşünüyorum. Yetemeyene antipatik biriyimdir ayrıca evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 insan olarak benzetmek yanlis olabilir tamam, bir ifade hatasidir. ama aksini iddia eden birisi cikip kapicilar kraliyla recep ivedik'i karsilastirsin bakalim. gorelim neymis yapilan buyuk hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 İnsan olarak tabii ki benzetmedim abi. Kemal Sunal gibi bi insan kolay kolay gelmez ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 biri sanatçı, diğeri değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 nileppezdel said: İnsan olarak tabii ki benzetmedim abi. Kemal Sunal gibi bi insan kolay kolay gelmez ki =) abi tek sen benzetmedin zaten, ben de bezettim =) sucu tek basina ustlenme, bu yolda ortagiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Tamam biz filmleri benzetiyoruz. O önermene bir lafım yok zaten. Ama Kemal Sunal'ın komedi filmlerinin Recep İvedik'ten zeka derecesi olarak bir farkı yok bence. Karakter komedisi. Birinde "aa ne saf ne salak adam" diyip gülüyorsun diğerinde de "oha ne barzo adam ya" diyip gülüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 eşşoğlu eşşeğe ilkokuldayken gülüyorduk, şimdi izleyince gülünecek yada düşünülecek başka şeylerin olduğunu farkettik filmlerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Ya Recep İvedik'e gülmeyebilirsiniz ama zeka vaadi olmayan filme zekice espri yok diye eleştiri yapılmaz. Bu kaleciye neden gol atmıyorsun demeye benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 yaptığı show iyiydi bazı skeçlere gülüyorduk ama film ne bileyim çok komik gelmiyor. ama kitlesi var izleniyor. adam da para basıyor. benimde olsa ben yapardım. ayrıca tadında bırakılacak bi seri film değil yani bu. ne bileyim bir yüzüklerin efendisi ya da matrix değil tadında bırakmalıydı diyeceğimiz. öyle makara film işte. çıkar 6-7 si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Bu da bizim Mr.Bean'imiz gibi bişey işte (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Spark`ın dediği gibi, Kemal Sunal 70-80 lerde her şeyiyle güldürüyordu, 70 ve 80 çocuklarını, şimdi o çocuklar, filmlerdeki durumlara gülüyor, hala gülüyorsa. Ama yıl 2009, İvedik yaratma, jeff yarat, jd yarat, barney yarat ki yapamayacak adam değilsin, gözünü bu kadar para bürümesin. Ama azmo`nun dediği gibi: neyse. Ondan farkım seyredip, canı gönülden destekleyenlere saygım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar