Tarantababu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Arkadaşlar ; Profesyonel düzeyde bir site yapmayı planlıyorum. Bitirme tezim olarak da bu konu üzerine çalışıyorum. Veritabanı( mysql )uygulamaları yapabilen ve php tecrübeli biri varsa varsa özelden irtibata geçsin konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paticikte köle ticareti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 düşündüm düşündüm en mantıklısı burası geldi :D Alınık ---- mecazi anlamda yani kusura bakmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Sarışınmı olucak esmermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Bitirme tezin ise, yapmak etik olmaz :D Şu web sitesiyle bitirme tezi yapılması da çok garibime gidiyor açıkçası. Bana kol gibi dayamışlardı tezde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grindan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Benim anlamadıgım şey siteyi mi alacaksın yoksa yapan adamı mı :D cunku oyle bi başlık olmuş ki bilsem bile biliyorum demem B) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 he he hehe hehehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Bu adam zengin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar