Faerdun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 arcane dinlemeni tavsiye ederim Cradle-Damnation and a Day i bence her şekilde çok uğraşılmış çok güzel bir albüm. En iyi albümü hatta Cradle in[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki: isilduru cevirir saplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Kardeşim Opeth in forumuna sokmayın ööle doom metal di şuydu buydu Damnation mükemmel albüm diyen biri Cradle ı sevmeyebilir, çünkü Damnation Opeth'in kendini aştığı, 0 distortion, 0 twin 0 brutal vokal yaptığı meükemmel bir huzur albümüdür)[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Tek kelimeyle "muhtesem" bi album. insani tamamen dinlendiriyor,huzura eriyorsunuz vs. Ozellikle windowpane,in my time of need,Death whispered a lullaby parcalarini daha uzun bi sure dinliycem heralde... kisa zamanda gidip orginal album almayi dusunuorum. Paramin son kurusuna kadar deger...[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 said: Caranlothwen, 23 April 2003 16:00 tarihinde demiş ki: In my time of need kadar melankolik bir şarkı duymadım daha öncebence To rid the disease çok daha melankolik[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 süper ya , in my time of need, windowpane ve hope leaves i indirdim, özellikle in my time of need süper direk bunalıma soktu beni ya=)[hline]...save me from the nothing I've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 öbür şarkılar çok daha güzel onları da indir :)[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar