sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 e peki hukuku kullanan diğerleri neden açtırmıyor deniz feneri davasını, hukuku kullanmak bu kadar basit birşeyse, herkes kullanabiliyorsa?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Sparkcaster said: keriz feneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 e onlar da başka davalar açıyorlar, herkes elindeki imkanını kullanıyor. birisi 23234234 tane dava açıyor anayasa mahkemesine, diğeri doğan grubuna 234243234 lira ceza yazıyor. gücü yeten yetene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Buyse said: ha bi de sanki o araba orda bağış toplamak veya akp propangası içbir yerde yaklaşık 100.000 ailenin bu dernekten yardım aldığını okumuştum. o 100.000 aileden birisi bile, eğer haksız yere, bu yardımı alamazsa, bunun vebali ağır olur. ne siyaset ne politika bunu kaldırır. aman kul hakkına girmeyelim, sakın dava açılsın falan demeyelim yoksa çarpılırız cehennemde yanarız mazallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 "haksız yere" malum bu ülkede dava açılan adam/kurum direk suçlu bulunuyor. hükümet yanlısı medyada asıyor adamı, diğerleri de. mahkemeye düşmeye gör, aklansan da derdini anlatamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Buyse said: e onlar da... müthiş giriş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 konumuz dava açılması değil, açılamaması. istediği davayı açtırabilecek olduğunu iddia ettiklerin neden deniz feneri davasına bir türlü start verdiremiyor? aym'ye dava açabilecek, istediklerini yaptırabilecek kadar güçlüler, ama bi deniz feneri davasına güçleri yetmiyor, peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Buyse said: "haksız yere" malum bu ülkede dava açılan adam/kurum direk suçlu bulunuyor. hükümet yanlısı medyada asıyor adamı, diğerleri de. mahkemeye düşmeye gör, aklansan da derdini anlatamıyorsun hoca senin şakşakçılığını yaptığın tipler diri diri insan yaktı, kafasına taş atarak bir ton insan öldürdü. almanyadan belgeleri akan bir skandalda bırak da iyi gözle bakılmasın, hele ki hükümetin çektiği kıyaklar ve örtbas etme çabası söz konusuyken bu derneğe hem kuruluş hem hukuki süreçte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 @ötedengelen sg-1 said: e peki hukuku kullanan diğerleri neden açtırmıyor deniz feneri davasını, hukuku kullanmak bu kadar basit birşeyse, herkes kullanabiliyorsa?! ötedengelip şunu okuyamadın mı da, adam "hukuku kullanan diğerleri" demiş, nasıl bir sıfatla çağıraydım kendilerini. e onlar da'nın nesi zoruna gitti mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Buyse said: eh abi hukuku tek kullanan hükümet olsa keşke türkiyede. kimse masum değil bu işte. sen bunu yazdığın için yazılmış bir kalıptır o, lütfen çarpıtmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 yok ben bu "e onlar da çaldı" "e onlar da gemicik yüzdürdü" kalıplarının habercisi olduğundan altını çizmek istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 sg-1 said: konumuz dava açılması değil, açılamaması. istediği davayı açtırabilecek olduğunu iddia ettiklerin neden deniz feneri davasına bir türlü start verdiremiyor? aym'ye dava açabilecek, istediklerini yaptırabilecek kadar güçlüler, ama bi deniz feneri davasına güçleri yetmiyor, peki. abi usul diye bir şey var. dava soruşturma açma yetkisi adalet bakanlığındaydı sen de biliyorsun. chp adalet bakanlığına mı etki edecek yani? ama yeri geliyor adalet bakanı da başkanı olduğu hsyk'ya etki edemiyor. bunun bu kadar basit olduğunu sen de biliyorsun ne diyim ben şimdi sana. eğer sen bu ülkede hukuka sadece hükümetin etki ettiğini düşünüyorsan ne diyebilirim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Otedengelen said: hoca senin şakşakçılığını yaptığın tipler diri diri insan yaktı, kafasına taş atarak bir ton insan öldürdü. almanyadan belgeleri akan bir skandalda bırak da iyi gözle bakılmasın, hele ki hükümetin çektiği kıyaklar ve örtbas etme çabası söz konusuyken bu derneğe hem kuruluş hem hukuki süreçte. abi sivasta adam yakan bilmemne çocuklarını savunduğumu gösteren bir tane yazımı bul, gider balkondan atlarım. bana ibne puşt de ne dersen de, ama böyle aşağılık bir şeyi savunduğumu söyleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Buyse said: dava soruşturma açma yetkisi adalet bakanlığındaydı konu kapanmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 estağfurullah niye cinsel tercihini alay konusu yapmaya çalışayım, eşcinseller de insan sonuçta. nitekim yobazları herhangi bir seviyede desteklemenin sonu ucundan buraya varıyor amplify edilerek ilerki seviyelerde. iğrenç bağnaz zihniyetin modern görünüşlü sevimli kuruluşları ve temsilcileri gizli ajanda sahibi varlıklar sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 sg-1 said: Buyse said: dava soruşturma açma yetkisi adalet bakanlığındaydı konu kapanmıştır yurtdışından gelen dosyayı kim yolladı abi savcılığa? 3-4 şeyle uğraşıyorum bir de usul hakkında yanlışlık da yapmış olabilirim kabul ediyorum onu. ama adalet bakanlığının görevlendiriği savcı soruşturmayı yapıyor diye biliyorum. bir de cidden soruyorum bu ülkede hukuku sadece hükümetin mi kullandığını düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Otedengelen said: nitekim yobazları herhangi bir seviyede desteklemenin sonu ucundan buraya varıyor amplify edilerek ilerki seviyelerde. iğrenç bağnaz zihniyetin modern görünüşlü sevimli kuruluşları ve temsilcileri gizli ajanda sahibi varlıklar sonuçta. abi her farklı görüşe yobaz bağnaz derseniz, liberalinden tut, mesela ufuk uras çizgisine kadar, toplumu cidden ikiye bölmüş oluyorsunuz. bu büyük haksızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 yahu her farklı görüşe yobaz bağnaz demiyoruz ki, liseli komuniste pis gomünis diyoruz falan liberalleri belli bir duzeye kadar destekliyoruz (biz = ben/ sezar tribi) nitekim osmanlıyı tekrar kuralım, lanet olsun atatürke de inkılaplarına da bu cumhuriyete de, halifelik geri gelsin, dini herşeyin önüne çıkartalım, kıçımıza giyecek donumuz olmasa da din kardeşlerimizi koruyup kollayalım türü ümmetçi vs. düşünceleri destekleyenleri sevmiyoruz, karısına kızına çarşaf giydirip sokağa salan hatta onu bile yapmayan bazen adamlara yobaz ve bağnaz diyoruz. üstüne kendi namusuna bu kadar düşkünken milletin karısına kızına laf atıp, hatta tecavüz edip, ne bileyim dolandırıcılıkl yapanlara da eykey diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 o konuların hepsinde aynı düşünüyoruz, sadece ben olaylara tek taraftan bakmamaya çalışıyorum. patideki insanların çoğunun olaylar hakkındaki görüşleri ve dedikleri belli. bakın bir de bu yönü var olayın diyince ben sırayla geliyor yaftalamalar. karşı görüşten tek bir görüş dinlemeye bile tahammülü yok insanların, hadi dinleyip dinlememelerini geçtim, sadece kendisi gibi düşünmüyor diye nefret ediyorlar o insanlardan. bu benceb üyük haksızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Buyse said: sg-1 said: Buyse said: dava soruşturma açma yetkisi adalet bakanlığındaydı konu kapanmıştır yurtdışından gelen dosyayı kim yolladı abi savcılığa? 3-4 şeyle uğraşıyorum bir de usul hakkında yanlışlık da yapmış olabilirim kabul ediyorum onu. ama adalet bakanlığının görevlendiriği savcı soruşturmayı yapıyor diye biliyorum. doğru biliyorsun, o yüzden konu kapanmıştır zaten. ergenekon savcısı tavşanken deniz feneri savcısı kaplumbağa. ikisini de adalet bakanlığı görevlendirdi. Buyse said: bir de cidden soruyorum bu ülkede hukuku sadece hükümetin mi kullandığını düşünüyorsun? hukuk üzerinde adalet bakanlığından daha güçlü bir kurum yok bu ülkede. ötekiler bir yapıyorsa hükümet(ler) bin yapmıştır. cem uzan vakasını bilmiyormuş gibi davranıyorsun. kendisine tehdit olarak hissedince nasıl da bitirdiler adamı. eski iktidarlara böyle bir tehdit oluşturmamıştı, ama akp'ye karşı ciddi bir oy alınca adamı yokettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Deniz Feneri aracına saldırı Artvin Şavşat'ta meydana gelen ve 12 ailenin zarar gördüğü sel nedeniyle bölgeye yardım götüren Deniz Feneri Derneği yardım dağıtım aracı, bir saldırıya uğradı. Dağıtım aracını gören bazı vatandaşlar aracımızın üzerine sprey boyalarla çirkin ifadeler yazdılar. Konuyla ilgili Dernek'ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Aracımıza zarar veren ve tek amaçları selden zarar gören ailelere yardım ulaştırmak olan ekibimizi tehdit eden, 'yardım ve iyilik karşıtı' bu insanları 'iyilik ve insanlık' adına kınıyoruz. Bir süredir asılsız iddialar ve gerçek dışı söylemlerle miting alanlarından, televizyonlardan ve gazete sütunlarından halkı bu denli yanlış yönlendiren ve bu olayın yaşanmasına sebep olan kişileri kınıyor, kendilerini sebep oldukları çirkin olayı görerek, artık toplumda gerilimi artıran beyanlara son vermeye davet ediyoruz. Saldırganlarla ilgili hukuki mücadelemiz devam etmektedir." http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=872277&title=deniz-feneri-aracina-saldiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 saldırganlar mı? buyse kandırdın bizi.allahtan güvenili kaynak FHA dan bildiren zaman gazetesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Harbi bir deniz feneri davası vardı.Ne oldu ona ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Zamanasimina ugrayacak Allah'in izniyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Az bile yapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar