Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Hüseyiiiin çoook iyi bir adamdıııı..... Keşkeee evdeee yiyecek birşeyler olsaydııı... şarkısı da çok güsel :)[signature][hline] Zed, 05 Haziran 2004 19:13 tarihinde demiş ki: ben de geçen oto teybi çaldım satıyorum PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 saykomatrix'te sayko kemal'in 'HÜÜÜÜÜÜ' diye bağırıp hoparlörleri patlattığı yerde kopuyorum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 acilmasi iyi olmus. zamaninda o imam repliklerine az mi gulduk.. umarim yeni animasyonlar eklenir...[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Gözümüz aydın :)[signature][hline]See you at the bitter end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 kulaklarımız arto :lol:[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar