Daesu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bilgisayara takılan kolaylıkla fotografları aktarabilecegim güzel çözünürlülük veren fiyatı ucuz (yada uygun mu diyim nediym) bi makina lazım bana. önerebileceginiz neler var. küçük olmasıda ayrı bi tercihim arka çepte taşıyabilecegim bişi olsa ii olur.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Datron diyeyim ama Flash açısından pil sakıncası yaratmıycak bir makine ARAŞTIR mutlaka... yoksa can çıkıyor : Ghald bir topikte yazmıştı açıklamalı bir yığın kamera....[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 hmm flash olayını bilemiyorum. ben bilgisayarda ps de bişey lazım olursa tak cıkarıp çekmek için istiyorum makinayı. yada mesela bi poz lazım diyelim bi arkadaşa poz verdiricem model gibi tak cekicem onu atıcam hdd ye hemen. grafik işlerinde özllikle cok kullanıcam.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar