Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 arkadaşlar bu windowsta,başlat çubuğunda en sağda saatin yer olduğu bildirimler varya, orda kablosuz ağ simgesi vardı,ona tıklayınca işte direk ağları görüntüleyip bağlanıyodum,ama aniden ortadan kaybolmuş.o çubuğu özelleştir seçeneğine baktım "Ağ" sekmesi seçilemiyo, sebebi nedir ne olabilir ? Denetim masasından bağlandım internete,ama laptop babamın olduğu için bunu çözmem lazım. yardım bekliyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 yeniden başlat pcyi : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 yaptım olmadı anlamadım nası kaybolduğunu ya allah aşkına bi bilen yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ağ özelliklerinden miydi bağlantı özelliklerindenmiydi, bağlantıyı başlat çubuğunda göster gibi bi şeysi vardı. çok basit ama yerini unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 denetim masası-ağ bağlantıları. orda wireless olan bağlantıya sağ click- özellikler- en altta bağlandığımda hede hödöde simge göster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ya dün bi anda tıkladm oraya sora göster dedim ağ bilmemnesini oldu,saolun varolun aziz kardeşlerim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar