Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Oside oynamak istiyorum bazi seyler okudum ne kodu alcaz nerden alcaz anlamadim ?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 burayı açıyosun, free downloads bölümünden (sarı kutu) ultima online: age of shadows 15 day trial a tıklıosun; orda hemen senin dl baslarken yanda reg code un gelio .. istersen dl et istersen etme .. o reg code u yazıosun bi yere sonra buradan account unu açtırıosn.[signature][hline]running out of ppl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 sonra europa'ya geliyorsun.. yew tram da aynalı sazanı buluyorsun :)[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurzafer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 reg code gelmıor bende ya nerde yazıor kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 once download ettiginiz siteye kayit olun ve download baslamadan once sitede login oldugunuzdan emin olun.bide kayit olurken yapmadiysaniz sitenin ortak calistigi sirketlerin promosyon ve indirimlerini falan filanlarini bana gonder die bi secenek var onuda secin yoksa gelmiyor gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurzafer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Çok Sağolun Kralsınız Ya[signature][hline]Sana Dünyanın En Güzel Şeyini Vermek İsterdim Ama Seni Sana Verememki Bea Gülüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: knight_of_rose, 07 Haziran 2004 01:51 tarihinde demiş ki: once download ettiginiz siteye kayit olun ve download baslamadan once sitede login oldugunuzdan emin olun.bide kayit olurken yapmadiysaniz sitenin ortak calistigi sirketlerin promosyon ve indirimlerini falan filanlarini bana gonder die bi secenek var onuda secin yoksa gelmiyor gene. nerde ya diyecektim ki popup blocker kullanmamak gerekiyormuş.[signature][hline]reeee uuuu neee uuuu oooo mmorpg: UO WoW MxO fps: TFC UT2004 RTS: Starcraft, Warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 yardimci olabildiysek ne mutlu bize:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasap_Gokhan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Bende tam olarak anlamadım.... Şimdi bende Uo 3D yüklü zaten. Uogateway i uo nun içine mi atacağım? Yeni karakteri almak için paticik.com a üye olmak yeterlimi? Bana servera bağlanmak için üye olacağım linki yazarmısınız? Bu kadarcık işte... :)[signature][hline]Everyone wants to go to Heaven but Nobody wants to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 paticik com serverinde oynamak istiyorsan paticik com forumlarinda az assagi in orda goruceksin:)burasi ultima osi forumlari yani parali olan oyunu cikartan sirketin serverlarinin forumlari:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar