Rahan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Bonecrusher, 09 Haziran 2004 19:48 tarihinde demiş ki: anlamadığım konu, avrupada pkk gibi tehditler yok. mışıl mışıl uyuyorlar, bazen terörist saldırılar olunca uyanıyorlar, herkesi ayağa kaldırıp tekrar uyuyorlar.. var olmamı eta,ira,17 kasım falan. eski bi belgesel de izlemiştim bi terörist grubun idari kadrosunu yakalıyorlar, 1 kaç gün sonra da adamlar tutuldukları yerde intihar etti diyorlar, külliyen yalan. bilmiyorum şu anda olsa aynı şeyi yaparlar mı ama daha önceden avrupanın da karıştırdığı haltlar var.[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Avrupanın karıştırdığı halt diğer ülkelere karşı terörist grupları beslemek.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Peki sence neden ?[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Peki ben bir soru soracağım. Mantıklı cevap verin lütfen. Tüm dünya neden bize düşman hep teror örgütlerini destekliyor. Bizden ödün vermemizi istiyor. Yani bunca ülke neden düşman? Ben bir türlü bunu anlamış değilim. yoksa biz mi kabullenemiyoruz bazı şeyleride herkesi kendimize düşman gösteriyoruz., Bu ikisinden hangisi?[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Devletler birbirine dost olmaz, ortak çıkarları vardır, çelişen çıkarları vardır. Suriye'de teröre destek verir, avrupa da, hiç emin değilim ama belki Türkiye de. savaşın küçük boyutlusu işte bu gurur meselesi yapmanın anlamı yok.[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Türkiye de çeçenleri destekliyor el altından.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ya tabiiki herkes birbirini desteliyor. Suriye pkk'yi alenen destekledi. ben ona bir şey demiyorum. Ama cidden bu genelleme ; yani herkesin bize köstek olduğu iddiasında takılıyorum. Gerçi bu konuda düşüncelerim çok oynak. Yeni şeyler öğrendikçe düşüncelerimde kaymalar oluyor. Mesela kendimizi tanıtamamak ve başa "allahım kurtulalım bu partiden" partisini koymak bununen büyük sebebi. Çoğu milletde türklere bir önyargı var Osmanlı davasından. Bu çok kötü işte..[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Coğrafi konumumuz da bunlara bir etken.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 herkes Türkiye ye düşman bütün dünyayla savaş halindeyiz falan çığırtkanlıklarını bi kenara atıyoruz onlarla alakamız yok. ama sonuç olarak Brook doğru demiş dünyanın en karmaşık en sinir bozucu bölgeleri olan balkanlar-orta doğu-kafkaslar ın ortasında hem de boğazların sahibi bi ülkeyle kimsenin uğraşmayacağını düşünmek en azından dünyanın şu andaki sistemi içerisinde çok bi hayalcilik olurdu. ama bu ülkenin ordusu var zartı var zurtu var, o kadar da tırsılacak bi durumda değiliz hani. edik: düşük cümle pfff.. [signature][hline]KEDIDIR KEDI ! [Bu mesaj Rahan tarafından 10 Haziran 2004 00:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 aferim .. bunuda gördük sonunda[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Babacom un dediklerine aynen katiliyorum. Bugun bu leyla flm fln icin sozde adalet (!) istiyenler yarin oburgun baska suclular icin de boyle isteklerde bulunucak sonra onlari bagimsiz (!) yargi organlarimizda yargilicaz!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar