Riddler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Bu sabah erkenden kalkıp denize girmek istedim, deniz o akdar pistiki yanına geçip kokusunu bile almak istemedim üstünde yağ tabakası gibi mazotmudur başka kimyasalmıdır nedir bir sürü şey var, yakınımızdada gemi bulunuyor, ondan sızdıgını tahmin ediyorum. ben şimdi kime ne söyleyeceğim gidip kontrolmü etcekler ceza mı kescekler ne yaparlarsa yapsınlar ama bu şekilde durmasın. nereye başvuracagım bir ihbar telefonu falan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 marmara ise yorulma derim ama ege, akdeniz, karadeniz üclüsünden biri ise ihbar etmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 dalga götürür ya onları. Gemiden sızıyorsa biliyorlardır zaten sızdırdığını geminin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 evet marmara önümden gemi geçiyor resmen denize girmek köpeği gezdirmek hakkım değilmi ben yinede birşeyler yapacagım... sigara yasak diye uyarı vermeyi biliyorlar artisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 sahil güvenliğe söyleyeceksin telefonu da 158 miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 itanbulsa belediyeyi ara direk, gecen haberler gosterdi gemileri izliyen ve kirleteni yakaladimi ceza kesen bir ekibi var belediyenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 kocaeli kirazlıyalı, telefon acıcam şimdi bakalım ne diyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 sintineyi boşaltmış biri.. arayabilirsin sahil güvenliği. artık sintineyi tahlil edip hangi gemiden boşaltıldığını bulma ihtimalleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Sonucunu yazarsan iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 oha kirazlıyalı'da mı yazlıgınız. depremden once as sahil'deydim ben de biliyosundur belki oraları :) soyle bi haber buldum bi de izmit korfezi ile alakalı. üzerinden biraz geçmiş ama. http://yenisafak.com.tr/pazar/?t=07.11.2008&i=147866 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 üniversitede okuduum dönemler izmitten son trenle istanbula gelmiştim. haydarpaşadan vapura bindik 2 arkaaş. en arkasına gittik, kıçta sigara içelim die. kapıyı bi açtık.. 2 tane vapur görevlisi ellerinde kocaman çöp kovasını denize döküolardı. böle bize çok pis baktılar. biz de bişe diyemedik. bi kova daha döktüler. sonra yanımıza gelip cigara varmı dediler. verdik gittiler.. bişe desek bizi de atarlarmı gibi düşünmedik değil. öle bi mafya tarzları vardı.. şimdi olsa anında arar ihbar ederdim köpekleri... yazık denizlere ya.. bi de vapur iletmelerinde çalışıyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar