MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Arkadaşlar windows server 2003 ent. edition için big drie enabler nerden bulabilirim. Maxtor'un 200 gb llık harddiski var ama win 2003 için nasıl aktif hale getiricem. Win'ler 137 gb yukarısını görmüyor. Diğer win sürünmleri için olan var ama 2003 için nerden buluurm. Sağolun.[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OymakBeyi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Win Updateleri yapinca taniyor diye biliyorum.. Sanirim SP1 de geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Hadi be ciddenmi? Yapma canım? Abi yarın deneme fırsatım var yaparsam varya ne istersen.[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar