Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsanlık dramı ! 259 araç birbirine girdi..

_TaYFo_

Öne çıkan mesajlar

Kuzeyinde demisler iste, ne dogusu :) Bu arada otobanlarda bazi yerlerde limitler var, onun disinda limit yok, bas basabildigin kadar.

Almanlar da gayet kotu soforler, herkesin ideal kullanacagini ve hata yapmayacagini dusunerek araba kullaniyorlar. Cok uzun yol gittim Almanlarla, kesinlikle dikkatsiz ve ozensiz kullaniyorlar.

Istanbul'a gelecek bir kaci, verecem arabayi bakalim ne yapacaklar, merak icerisindeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

sharky said:

Almanlar da gayet kotu soforler, herkesin ideal kullanacagini ve hata yapmayacagini dusunerek araba kullaniyorlar. Cok uzun yol gittim Almanlarla, kesinlikle dikkatsiz ve ozensiz kullaniyorlar.

trafik zaten milletin hata yapmayacagi uzerine kuruludur ki? sadece bizde var milletin abuk subuk hareketler yapmasi ve "iyi" soforun kazayi engellemesi.

o da almanlarin degil de bizim ayibimizdir.
Sosyal ağlarda paylaş

Sol seritte 250 ile giderken, eger ki sagda seritteki arabanin onun onundeki arabayi sollayacagi ihtimalini goz onunde bulundurmadan araba suruyorsan, kotu soforsundur. Oyle ya da boyle. Almanlar da gayet kotu sofor. Direksiyon, debriyaj, vites hakimiyetleri kotu, algilari gayet dusuk, daha ne ? Turklerle bile karsilastirmadim adamlari, nasil olup da "bizim ayibimizdir" diyorsunuz onu da anlamadim hic :)

Yolda yururken - ama zaten bu yollar ideal yurumek icin yapilmis - diyerek onune bakmadan mi yuruyorsun sen ? Oyle yuruyorsan da yurumeyi bilmiyorsundur, aynen Alman larin genel olarak duzgun araba kullanmayi bilmedikleri gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...