elesso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 bu arada sayı hala artıyomuş, yeni çarpanlar falan ekleniyomuş her geçen dakika. son rakam 259 değil şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 oha nası girmiş o kadar araç birbirine. neresinde acaba almanyanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Kuzeyinde demisler iste, ne dogusu :) Bu arada otobanlarda bazi yerlerde limitler var, onun disinda limit yok, bas basabildigin kadar. Almanlar da gayet kotu soforler, herkesin ideal kullanacagini ve hata yapmayacagini dusunerek araba kullaniyorlar. Cok uzun yol gittim Almanlarla, kesinlikle dikkatsiz ve ozensiz kullaniyorlar. Istanbul'a gelecek bir kaci, verecem arabayi bakalim ne yapacaklar, merak icerisindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 aquila said: gencler sakin, insanlik ayibi dememis zaten, drami demis. ayıbı idi once sonra editlenmis sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 sharky said: Almanlar da gayet kotu soforler, herkesin ideal kullanacagini ve hata yapmayacagini dusunerek araba kullaniyorlar. Cok uzun yol gittim Almanlarla, kesinlikle dikkatsiz ve ozensiz kullaniyorlar. trafik zaten milletin hata yapmayacagi uzerine kuruludur ki? sadece bizde var milletin abuk subuk hareketler yapmasi ve "iyi" soforun kazayi engellemesi. o da almanlarin degil de bizim ayibimizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Aynı şeyi düşünüyordum, şu anda bende yurtdışındayım. Trafik, şöförler şöyle kötü böyle kötü dendi bana gelinmeden önce ancak gel görki istanbul içinde araba kullanmaktan 10 kat kolay yani burada kullanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Sol seritte 250 ile giderken, eger ki sagda seritteki arabanin onun onundeki arabayi sollayacagi ihtimalini goz onunde bulundurmadan araba suruyorsan, kotu soforsundur. Oyle ya da boyle. Almanlar da gayet kotu sofor. Direksiyon, debriyaj, vites hakimiyetleri kotu, algilari gayet dusuk, daha ne ? Turklerle bile karsilastirmadim adamlari, nasil olup da "bizim ayibimizdir" diyorsunuz onu da anlamadim hic :) Yolda yururken - ama zaten bu yollar ideal yurumek icin yapilmis - diyerek onune bakmadan mi yuruyorsun sen ? Oyle yuruyorsan da yurumeyi bilmiyorsundur, aynen Alman larin genel olarak duzgun araba kullanmayi bilmedikleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 turkiye'de araba kullanırken ecelle dans etmek zorunda kaldıgımız icin algılarımız acılmıstır bizim. almanya'da daha sakinler tabi beklemezler sagdan soldan bi gormemis cıksın makas falan atsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar