FanTasTiC Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Arkadalar sımdı superonline adsl ile bırsltı yaa bende bı sorun var hotmail ın sayfasına giremıyorum bu sabahtan berı ve 56k direct connect ile baglanan arkadasım oda superonline kullanıcısı oda gıremıyormus bı bilginiz varmı yada yapılabılecek bsy varmı???[signature][hline]Gidene kal demiceksin, Gidene kal demek zavallılara Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ana yukardaki göndertti seni bana :D Superonline'ın adsl si nasıl hızlımı sorun çıkartıomu? aylık kaç para? 128 256 512 vermeyi planlıolar galba ilk etapta daha yükseğini duydunmu, biliomusun? 256 adsl ttnetim dc++ la bağlanabiliyorum google a pingler 1200 e vuruyo, ama dl yine de fena değil (10-11 gidiyoz). belki çalışma falan vardır ara sor istersen superonlineı.[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 aslında yapılcak bişi var ama hotmail veya benzeri şifre verdiğin sitelere girmemek kaydıyla. burda karaladıydım bişiler istersen dene http://www.paticik.com/forum/view.php?id=62523[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 hımmmm anladım peki yurt dışı bağlantılar kopduda hotmaildan baska yabancı sayfalara nasıl giriyoruz..[signature][hline]Gidene kal demiceksin, Gidene kal demek zavallılara Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 hmm tam anlayamamışsın zaten hotmail e girme diyorum. ordaki yöntemle.[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 tmm saol sımdı caktım cok saol dostum[signature][hline]Gidene kal demiceksin, Gidene kal demek zavallılara Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 sen de benim sorularıma cevap versen negzel olur demi?[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 senın 256k adsl mıydı eğer oyleyse cok kotu durumdasın walla ben 256k adsl 24-28 vuruyo[signature][hline]Gidene kal demiceksin, Gidene kal demek zavallılara Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar