Grudge Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 heheh eet biraz ole ama gussel... her izleyen havada kaldı dedi. hatta bi arkadaş yaw bunun son cdsini vermemişin sen bana falan dedi. o yüzden biraz da "kızım sana söylüyorum gelinim sen anla" mantığıynan mangasını al dedim. devamı(manga) gussel, dragonslayer(black swordsman modunda kullandığı "hat thing was too big to be called a sword. Too big, too thick, too heavy, and too rough, it was more like a large hunk of iron." diye tasfir edilen kılınç) super...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 sonlarda da var ona benzer bi sahne grifith i kurtarmaya giriyolar hücreye. elemanlar bunların üstüne kapıyı kapatıyo. tip gülüyo kapıdan "nüeheheh bu kapı iki kat kalın. nah çıkarsınız" falan diye. ama orda bizimki kısa kesiyo olayı direk aksiyona giriyo :D[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar