Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Kız arkadaş nete msn e girsin mantıgıyla şöyle ucuzundan bi laptop arıorum. marka olarak toshiba olur acer olur hp olur, ama 300 400 e fln kapatılacak hani oyun oynansın performansı öte olsun vs derdi taşımıorum. Bilen duyan öm plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 yarın elime geçicek bi laptop var dell marka 1,7 işlemci 512 ram 40 hdd falan fişman var bişiler cihazı yarın kontrol edicem ancak düşünürsen 400 tlden vermeyi düşünüyorum.yarın daha ayrıntılı yazarım durumunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 pm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Update: Kız arkadaşın "ben taksitle sıfır alıcam be karışma bi sen" nidaları sonucu başlık geçerliliğini yitirmiş durumdadır. Pm atan ve cevap veren arkadaşlara teşekkürler yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 alsın abi öle 0 , 2. el laptop almasın boşver ben de param yoktu falan kredi kartı bilmemne 10 taksit aldım güzel bişey 2 gün önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar