Matteo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Osi den reg code yi aldım yerine yazdım ama sonra ne yapacagım bilen biri varsa cok rica ediyorum yardımcı olsun msn veriyim [email protected] lutfen yardımcı olun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 yerine nereye yazdın ? eğer uo registration daki sayfada adım adım gittiysen account ismi ve şifre almış olman lazım onlada girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: Matteo, 24 Mayıs 2004 17:55 tarihinde demiş ki: free dowlodsu ordan yaptım ama nasıl baglancam konusunda hayla bir fikir edinemedim nekadar zormus yahu bu osiolayı :( https://account.ea.com/myacct/uo/uo-hub.jsp?skin=uo burdan create new account a basarak yoluna ilerliceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 oyunu orjinal aldığında zaten 30 günlük süre var patch ekranında yazıyor 15 days free diye oradan yapabilirsin.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 osi yalan sphere rule :) osi sphere olsa ne akarim o ortama ya of o kadar sene sphere oynadiktan sonra cok degisik gelior bana oralar . runuo mesela . osiyede alisamam heralde. ama isterdim havam olsun :( ahfopifas *duygu somurusu yapar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 sphere ve osiyi karşılaştırmak komik birşey.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 yahu gigexden reg code aldım hani 15 days free gene game time code veye credit card istiyo eskiden 3.bi seçenek vardı sonra söylerim nası ödeyeceğimi diye o yok şimdi.[signature][hline]reeee uuuu neee uuuu oooo mmorpg: UO WoW MxO fps: TFC UT2004 RTS: Starcraft, Warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 kaldirdilar bi sure once o 3. secenegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar