pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 pc açıldıktan 5 dakka sonra reset atıyor, bilgisayar açılırken bir şey gözüme çarptı; siyah ekranda cd boot bilmem ne yazıyor.Üstelik bilgisayarı açtıktan sonra 2 cd sürücüyü de açıyorum o zaman reset atmıyor. Neyse dedim, avira antivirüsü indirdim, o da kendiliğinden tarama yapıyor, bir şey bulduğunda bilgisayardan uyarı sesi çıkartıp bir ekran açılıyor, bu dosyayı ne yapmam istediğini soruyor.delete veya karantinaya taşı diyorum, aynı trojanı başka bir yerde buluyor, tekrar aynı eziyet.Üstelik bilgisayarda sanırım 3 tane zararlı yazılım var bunları farklı yerlerde tekrar tekrar buluyor, 7-8 tane ekran aynı anda açılıyor, çıkan uyarı sesi de cabası(ses hoparlörden çıkmıyor!!) Ne yapmam lazım lütfen yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 confix kur bakalım silsin tam bi virusleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Önemli birşey yüklü değilse sistemi geçmiş bi tarihe al bence ben yapmadım cok pişmanım şuan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 daha bugün geri yükleme noktası yaptım :? Heralde format atıcam.Zaten kayıt defteri düzenleme yönetici tarafından devre dışı bırakılmıştır yazıyor, "çalıştır" bölümüne bişey yazarsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Format attın mı? Bide bilgi olsun bazı virüsler geri yükleme noktalarına da yerleşiyor.Sen ne kadar geri yüklemme kasarsan kas restart'dan sonra "başarılı olunamadı hede"sini görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 böyle bi durumda en temizi format. hic virüs programlarinnan ugrasmaya degmez, ona ayircagin zamani backupa falan ayir daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar