Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Arkadaşlar Mirc Scripting ile ilgili hertürlü sorunuzu sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yanıt vermeye çalışacam. Uğraşmıştım zamanında. Lütfen sadece scripting ile ilgili olsun.[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Artık kimsenin bu tip bir scripting olayı ile ilgilendiğini düşünmüyorum..[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 lol Türk Mirc Scripting sitelerini bi gez bakalım karakan'ın kine günde enaz 40 kişi kayıt oluyor...[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Bu karakan bizim Yakup`in site mi ya ? Ole bisiler vardi sanirim.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 turkcoders.com :)[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mirc Kullanmayalı uzun zaman oldu. Hiçbir zaman mirc devrinin biteceğini sanmıyorum ama scripting konusunda kimse yardım almadan bir şeyleri değiştirerek sorunlarını çözebilir diye düşünüyoru. Üretilebilecek herşey şimdiye kadar üretildi. Yeni diye bir şey sunayım deseniz bile eskiden sizin yeni diye tabir ettiğiniz şeylerin yapıldığını görebilirsinizi. Buda gayet sinir bozucu olur değilmi?[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bende 97 senesinde mirc scripting i$ini zurna scripti araklayip ustunde oynayip bilmemne.8m.com die siteden yayarak guzel pirim yapmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 herbi code olayına bulaştığımız gibi bi ara onada merak salmıştım hatta kendime bi oper scripti yazmıştım ama şimdi hatırlamıyorum :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar