unK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 1- Icemat 2nd Edition White Mousepad camdan olmakla birlikte, oyuncular için özel olarak tasarlanmıştır. Icemat markasının en çok kullanılan mousepad'lerinden biridir. Tertemiz, hiç kullanılmamıştır. Elimde duracağına işe yarasın istiyorum :) Ürün stoklarda bulunamıyorFiyat : 60 TL -------------------------------------------------------------------------------------------2- X-RayPad Thunder-8 Mükemmel bir mousepad, uzunca bir süre kullandığım ama kullandığım zamana meydan okumuş bir mousepad. Hala ilk günkü gibidir. Yumuşak ve tırtıklı olmak üzere çift zemine sahip, istediğiniz gibi kullanabileceğiniz, harika bir pad. Yeni pad'e geçeceğim için bunu da elimden çıkarıyorum. Bu ürünü de artık raflarda bulmak imkansız.Fiyat : 40 TL not: donanımhaberdeki postumu aynen geçirdim böyle boldlar italikler falan mevcut sorun yaratmaz umuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paticik'e özel 10 TL indirim çeki veriyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Icemat pahallıymı$ yav. Almayı bi an düşündüm de =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paticiğe özel 50 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Hocam bende g9 var altinda da bildigi simsiyah bir pad var bunlardan biri cok farm yaratir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 fark demek istedin heralde, elbetteki yaratır özellikle xraypad baya uyumlu g9 ile.. tırtıklı yüzeyle çok iyi performans alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Ofisteyimde iphonedan hata olabiliyor kusura bakma:P neyse xrayi alabilirim valla aksam haber veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 icemat i nerden buldun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 turnuvadan kazandım icemat'i custodem ben pm attım sana ordan bakıver haberleşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 okeyto cevap verdim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 var mı icemat'i isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 kötülemiyorum ama bilginiz olsun diye yazıyorum: Icemat'ler Logitech G5'larda sorun yaratıyordu, fw çıkardılar ancak beyaz olanın sorunu çözülemedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Logitech g5 im var. Hicbir sorun yaratmiyor firmware update ini yaptiktan sonra.. Ayrica son driverla oto update yapiyor firmware a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 icemat with ms 3.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Icemat'i fiyatı 50'ye düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 zaten 50 değilmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ben kargo senden 50 dedim vermedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 60 idi ama indirim kuponunuz vardı. alksjelkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ben yıllardır everglide kullanıyorumda dkt. bi ara 2004 wcg zamanları hatta FATALITY nin padi vardı fatal pad diye böyle dkt gibi büyük bez. ondan bulma ihtimalimiz ne? 2. el 12. el falanda olur ama temiz olsun yeter ki. ondan arıyorum ben bu başlık altından derdimi belirtiyim belki çözebiliriz. hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 DKT'lerin hepsi artık çöp böyle, baya kirli.. Bu arada Icemat satılmıştır. X-Raypad hala satılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 lazer'li mouse'da neye yariyor ki bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 baltalamak falan değilde gerçekten ne işe yarıyor bu mouse padleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 SPectre88 said: baltalamak falan değilde gerçekten ne işe yarıyor bu mouse padleri. profesyonel gaming mouse padleri, ama Icemat genelde çizimler için alınıyor. (mimarlık vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar