Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0099365/ The Shadow'u oldukça sevdiğimden bu filmi de sevmiştim. Bugun varken hatırlatayım dedim.Peyton Westlake, ağır yanıklar geçiren insanları yaşama döndürmek için, kusursuz yapay insan derisini icad etmenin ucuna kadar gelmiş bir bilimadamıdır. İcadının şimdilik tek bir eksiği kalmıştır. Üzerinde çalıştığı yapay deri güneş ışığına doğrudan maruz kaldıktan kısa süre sonra dağılmaktadır. Sevgilisinin bilmeden ortaya çıkarttığı bir yolsuzluğu örtbas etmek isteyen gangsterler Peyton'a saldırıp tüm laboratuarını yokeder ve onu da öldü sanarak arkalarında bırakırlar. Korkunç bir şekilde yanan Peyton intikam almak için Darkman'e -geçirdiği ameliyatlarla sinir sistemi tahrip olmuş, bu sebeple acıyı hissetmemekte- dönüşür ve icadını kullanarak kılık değiştirmeye başlar. Bu onu, her seferinde zamanla yarıştığı ilginç serüvenlere sürükler. Aykırı filmlerin kendine has yönetmeni Sam Raimi'den, Amerikan çizgi romanları geleneğinde, kendi içinde tutarlı ve türün tutkunlarını da memnun edecek bir film Bugün TNT'de 21.15'de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 hehe, evil dead i yapan sam raimi den. başrol için kankası bruce campbell i(burn notice deki sam) önermiş ama yapımcılar o "bu rolü oynayamaz" reddedmişler. çocukken seyredince baya korkunç gelmişti. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 nes oyunu vardı bunun, çılgınlar gibi oynardım süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 zamanının güzel filmlerindendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar