hope Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 sql hakkında açıklama istiyorum bilgi ve dökünanlarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 MySQL[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 hay hay! paket mi olsun, burda mı yersiniz? yardım mı istyorsunn siparşmi veriyosun böyle ben anlayamadım...[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Sor bi soru açıklayalım...[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Rahan, 09 Haziran 2004 15:19 tarihinde demiş ki: hay hay! paket mi olsun, burda mı yersiniz? yardım mı istyorsunn siparşmi veriyosun böyle ben anlayamadım... rofl. öpesim geldi seni şu mesajla.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 aslında AI kasacaksın, böle topic açana otomatik post girecek "bkz. google" diye, sonra da kitleyecek topic'i :)[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Bide işin ilginci SQL'de hankisi my olanı mı MS olanı mı ama suç sizde insan hepsi ile ilgili dökümanı yığar buraya al kardeşim oku der :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 sql standart bi dildir C gibin dbms ler kendince yorumlarlar.[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 select vardir secer delete vardir siler bazen select * from mytable where ad=ahmet and tip like 'armut' dersin sana armut tipli ahmetleri secer cok pis hata verir hatanin ne oldugunu direk "aha $u" diye belli eder bide triggerlari kasintiridr adami deli eder bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar