kopekolduren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ya beyler benim class change quest yapmaktan beynim dondu herhalde bu basligi post edeyim dedim .questi yarim biraktim kostum geldim buraya simdi problem su :ben ne guzel treasure hunter olcaktim ama beni TH questi yaparken goren millet soyle aklimi celdi :hawkeye ol diyorlar cunku castle siege yaaprken hawkeyeler cok onemli olcakmis hani fazla hp ve daha hizli ya atagimiz... forumlari okudum okusturdum bi turlu karar veremiyorum yaa .. bow kullanmak hosuma gidiyor zaten gastra bow var :)) ama speed i cok yavas mob lardan bile kacamiyorum.. ne yapcami bilmiyorum yaa..su an quest yapmayi da biraktim bekliyorum hala arastiriyorum hayirlisi artik acaba diyorum hawkeye olupta yine crumaya mi takilsam party ile kimse anlamiyor ya kac vurdugunu :)) elimde dirkl e tam 6 lvl (33-39) atladim crumada :)) aslan (amca) lvl 39 rogue on erica server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nargaroth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 tabiki th sana sunu soyliyeyim pvp arenada hizin hicbir onemi yok videolardan gorduq bir dark avenger silver rangera yetisiyor hatta stundan cikarmadigida oluyor. onun icin saglam damage vuran bir karakter yap. benim gorusurum th olman tabi pvp icin dusunuyorsan yok castle siege falanda eklerim diyorsan dark elf acip phantom ranger olacaktin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 lvl28 olunca koşma hızın artıcak enazından d.elf ve elflerde oyle oluyor senin classı tam bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 casti adam 39 n28i:) +questin ortasinda fikir degistirme die bi olay varmiydiki?[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" [Bu mesaj Creel tarafından 09 Haziran 2004 12:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 pardon ya dikkatli okumamışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 melee chr her zaman daha zevkli gelmi$tir bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar