karakedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 off bu gece çok kötü lag var, demin düştüm ve son 10 dakikadır giremiyorum bile servera. sadece bende mi var bu sorun yokda genel bir yurt dışı hat sorunumuz mu? ultratvden bağlanıyorum.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Mage Karakedi of Gustin - Lvl 37 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 20 Dark Elf - Dark Wizard KaraTank of Gustin - Lvl 17 Human - Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 lineage ile alakam yok da utv bugün gündüz harbiden sıçtı tek kelimeyle yahoo bile birkaç denemede zor açıldı, 2 senedir böyle berbat bağlantının olduğunu görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 burada hersey duzgun[signature][hline]Burningred LvL 42 Abyss Walker - Bartz [b]YARMAGUL LvL 29 Artisan - Bartz[b] [b]Yeni Yetme bir karakter daha gelior :)[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ultra yim.3-4 gündür giremiyorum daoc a.girsem de ld oluyorum.[signature][hline]Spartas Stedwel - LvL 47 Friar of "Knights of the Round Table" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bende dun hiç sorun çıkmadı bütün gün oynadım. akşam 8 de oynamayı bırakmıştım gece 12 de bi 15 20dk baktım sorun yoktu. sadece geçtiğimiz hafta belli saatlerde en ustteki 5 server 450 ping veriyodu 2 3 saat sonra duseliyodu kendiliğinden . en alttaki 3 server 200'un ustune çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 LAG basladi gecmish olsun bi arkadas dungece haberlerde duymush Çanakkale boğazında bir gemi Fiber kablolara takilmish nasil oluor sormayin burasi Turkiye dedim sadece LAG dan gitti Theca bacaklik Sen agla osman sen agla :P[signature][hline]Burningred LvL 42 Abyss Walker - Bartz [b]YARMAGUL LvL 29 Artisan - Bartz[b] [b]Yeni Yetme bir karakter daha gelior :)[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Yine kablolari balıklar kemirmis oyunda oyle bir lag varki anlatılmaz yasanır bir yere yurumek icin tıklayınca 3 sn sonra yurumeye baslıyo zaten oyuna bi girdim kafamda cave maiden bekliyo 2400 hp var bi baktim lagden ciktık 400 olmus zar zor kactım allahtan her zaman oyundan cıkmadan once sprint atar cıkarım girince ne olur ne olmaz :)[signature][hline]Arthad LvL 56 Silver Ranger @ kain icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 "Fransa İngiltere arasındaki fiber optik kablo probleminden dolayı TTnet yurtdışı çıkışlarının 2.8/2.5 Gbps kapasitesi ile hizmet verilmektedir. "[signature][hline]Arthad LvL 56 Silver Ranger @ kain icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Bırakın yurtdışını paticik e bile bazen girilmiyor..kafa atayım böyle hizmet verenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Piisdaman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 buyrun şimdi burdan yakın... izin haftasında olurmu şimdi yapılırmı bu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheMask Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 evet bu hatlar düzelinceye kadar acı çekicez gene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheMask Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 son 3 server gayet hızlı yani avrupadakiler ama lionna falan ölüm insanı oyundan soğutuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 evet lionnada bu saatlerde 2-3sn lag var gece 1-1.5sn falan oluyo ama yinede zulüm bende hindemithte bi char açıcam mecburen telekom bu sorunu 1 aydan once duzeltemez eger geçen seneki gibi büyükse[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheMask Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 lineage dede char transfer de ne zaman açılıcak allah bilir. çok kötü çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Piisdaman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Gustine gelin. gayet iyi dün biraz köötüydü ama bugün tertemiz. saat gibi çalışıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayarsiz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Cok feci cok:)[signature][hline]Valkynval LvL 40 Abyss Walker Bartz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar