Chewy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Şuanda turizm işletmeciliği okuyorum.Arkadaşlar aklıma soktu ve mantıklı geldi aöften bir bölüm okumak.İktisat veya uluslararası yeni açılmış.Bunlardan hangisini okusam daha mantıklı?Sizce 2. üniv okumak yararlı olr mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 işletme oku bence. ben de okuyorum 2. üni olark aöf. yararı ne derecede olur bilemem ama sınavlarını falan halledersin.bazı derslere de şöyle bir baksan yeter en azından ilk sene için bölümün spesifik dersleri hariç tabi onlara bakman gerekir. ben sınavlara gitmedm kaldım sdf edit:uluslararası mı yeni açılmış? hangi bölüm o tam adı ne? uluslararası ilişkiler değildir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 yoo uluslararası iliskiler. :) abi zaten resmen işletme okuyoruz bölümün başında sadece turizm var :) bende annamadım. senin bölüm ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 dış ticaret,iki senelik.3.sınıfta başladım okulla bitsin diye. hadi ya uluslararası ilişkiler mi açılmış vay be. ona mı geçiş yapsam ilgiliyimdir baya,bak şaşırdım şimdi. yalnız uluslararası ilişkiler okuma bence turizmle falan alakası yok ki pek faydası olmaz illa ikisinden birini okuycaksan iktisat oku o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 eet iktisat daha mntıklı.Bide şey cazip geliyor 4 senede ikisi birdende biticek 4 sene sonunda 2 diploma :) nese bakıcaz artk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ders içeriklerine bak önce,sitesinde zaten var ben baya araştırmıştım dersleri,içerikleri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar