Disease Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 arkadaş uc logicin lapazz wp8060 a5 tabletinden alcakmışta bi sorsana tanıdığın varsa nasılmış diye dedi . varmı kullanmış olanınız aranızda yada hakkında bi bilgi sahibimisiniz . yeni yeni dijital arta girişicek ve wacomların çok pahalı olmasından dolayı bunla başlıcakmış doğru seçimmidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 para biriktirip wacomla başlasın hevesi kaçmasın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 uc logic fiyat performans olarak cok guzel yorumlara sahip urunleri olan bi marka, yeni baslayanlar kadar prolar arasindada tercih edenler mevcut, o acidan fiyati uygun geliyorsa almamak icin bi sebep yok. zamaninda sorulmustu, su konuya goz atarsan da benzer yorumlar gorursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Wacom alamayanların tableti olmalı. Bunla başliyim Wacom'a geçerim saçma geliyor bana. Linkte farklı bir düşünce beyan etmişim, o zamandan bu yana fikrimi bu ucuz tabletler değiştirdi, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 yani demek istediğin wacom mu alsın ? uc-logic o kadarmı kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 aynı bahsettiğin uc locigden kullanıyorum. yani fiyatına göre gayet başarılı bi tablet. ama malzemeden mi çalmışlar artık kalemin yan tuşlarında sorun oluyor bende. ama kalem ucu gayet normal. ondan önce wacom graphire4 kullanıyordum. eh yani wacom çok çok daha kaliteli, ama çok çok daha pahallı malesef, son zamanlarda acaip pahallılaştı zaten. bence fiyat performans oranı uc logicde daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 wacom euro üzerinden satılıyor o yüzden baya pahalı ne yazık ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar