MD Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Merhaba arkadaşlar İleri derecede inglizce biliyorum fakat günümüzde malasef tek inglizce yetmiyor.Şu an internetten araştırmalar yapıyorum hangi dili öğrensem diye.. Almanca,Çince,İspanyolca ve Fransızca arasında kararsız kaldım sizce 1 sene derdimi anlatabilecek kadar hangisini öğrenebilirim ve sizce ileride hangisi daha işe yarar bir dil olacak? (lojistik sektöründe çalışmayı düşünüyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 çince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 direk çince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ingilizce yeterli bence ama illa bi dil öğreniyim diosan seçeneklerin içinde en mantıklısı almanca.bide belki rusça olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 fransızcayı 1 yılda çok yoğun bir programla derdini bir fransıza anlatma ve onu azıcık zorlanarak anlama seviyesinde öğrenebilirsin, lakin alanında fransızlarla özellikle çalışman gerekmeyecekse (lojistikte nasıl bilemiyorum.) dünyanın en gereksiz dilidir, öğrenmek için sarfedeceğin değil 1 yıl 1 saat bile ağıt yakılmalık zaman kaybıdır, düşünme bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MD Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 arkadaşlar yardımlarınız için teşekür ediyorum o zaman şöyle bir soru yönetliyim size: sizce hangi kurs almanca için? çince için zaten İstanbul'da tek kurum var lotüs diye de almanca bir sürü yer var birde alman kültür eskisi gibi değil diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ney okuyorsun? okuduğu bölüme veya çalıştığın işe göre bir dil seçmek çok daha yerinde bir karar olur? Almanca için, hem aşırı gereksiz zor hemde dilde estetik namına bişi yok. Ayı gibi konuşuyorsun. 1 senede dile süfer bi yatkınlığın yoksa öğrenemezsin zaten. 3senedir öğrenemedim ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 evet bölüm önemli müh falansan almanca öğren ama üst posttaki senko adlı kullanıcının sdf dediği gibi almanca öğren öğren bitmiyor. bence çince öğren ama o da 1 senede biter mi zor bil dil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 alakasız, almancada estetik yok yannış. göreceli. bence pro bi dil. ama zor. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 abi adamlar ENŞULDİGUNG diye özür diliyorlar. Var mı ötesi. bi de japonların özürlerini fln dinle böyle komme fln negzel. bana ENŞULDİGUNG diye gelen adamı 40yıl affetmem zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 almanca candir. almanca ogren. ama tabi lojistikte ne kadar ise yarar bilemem. nerede calisicagina da bagli bence. kurs olarak istanbulda goethe ve berlitz biliyorum iyi denilebilicek. ben berlitz e gitmistim 3-4 sene once bi yazin. yararli oldu diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MD Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Ben ekonomi mezunuyum, lojistik sektöründe çalışmayı hedefliyorum.Onun için çince,ispanyolca, veya başka dil düşünüyorumda Almanca için kaba deselerde benim hoşuma gidiyor stress atıyorsun konuşunca:) ayrıca kız arkadaşımından dolayı öğrenmem de lazım ne zaman onlara gitsem 60larda Almanya'ya gitmiş işçiler gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 RUSÇA ÖĞREN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 lojistikse almanca ve italyancaya ağırlkık ver. git gel yapacaksan rusça ama bence panama dili ve edebiyatını öğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 costa luna halkının kullandığı yerel dil de öğrenilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ya ben tekrar düşündüm de.. sadece lojistikse iniglizce yetiyor çünkü bütün yazışmalar inligzce kaldıki incoterms 2000 diye bir taşıma standardı var keza ödeme şekilleri de incgilizce.. bugün bir akreditif mektubu çeksen o da ingilizce hani seçilecek 2. dil nerede çalışmak istediğine bağlı (ben almanya düşündüğüm için almanca kasıyorum) yoksa lojistikde tek gereçli dil ingilizce her şey ingilizce olarak karşına çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar