Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sessiz kalamam artık

Privhunter

Öne çıkan mesajlar

Benim de vakti zamanında böyle bi olay başımdan geçti.
Kıza o çocukla görüşmeni istemiyorum dedim. Kız zaman geçtikçe benden soğudu."arkadaşım kalmadı senn yüzünden" triplerine girdi çıkamadı bi daha.
O yüzden benim yaptığımı yapma.Madem değer veriyomuşsun ,yok gibi davran ama arkadaşlarına havale et derim ben o meriçi.

edit: Kızların zeka seviyesini düşünerek hareket et. Bir tv kumandası gibi düşün onları.
Sosyal ağlarda paylaş

Umursama, çok takıyorsa "normal arkadaşlarına kastım yok bu tiplere kızıyorum ben" çizgisinde bir konuşma yap. Yine aynını yapıyorsa ilk yazdığım kelime senin için geçerli oluyor demek ki. Ozaman senin yapacağın şeyde aynısı. Bak peşimde tipler var ayağını denk al havalarına girmişsede bırakıver ortada, tencere kapak misali kalsın diğer tipe. Sen üstüne gittikçe çözülmez bu konu.
Sosyal ağlarda paylaş

Testesteron artisi normaldir kimin basn boyle bir olay geldiyse haliylen naptigini soyler burda git cocugun agzini burnunu kir diyen yok gordugum kadariyla yasayn kisi sorunu nasil degerlendirip hallettigini yazar ha ben boyle bir sorunu hallettigim zaman simdiki olgunlugumu gostermemis olabilirim ama seni seviyorum diyen bir kiz farkinda oldugu halde diger cocuk icin hala arkadasim o diyorsa ben bunu yine olsa onceden dedigim gibi hallederim kizla konusurum bu sefer ilk yine ayni tepkiyse yaptigim triple comboyu yaparim.

Edit:imla iphone ftl bazen
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tiplere ben de cok kıl oluyorum. Kıza yazmaya calısan ama bir tarafları yemedigi icin onu da tam yapamıyan, ezik buzukluklerınden devamlı kızı pohpohlıyan, kızında bu nedenlerden oturu etrafında tuttugu loser erkek grubu . Dovmek cok eglenceli bir cozum gibi gozukse de iliski icin iyi olmayabilir
Sosyal ağlarda paylaş

amma cok elemanla konus diyen cıkmış hatta döv falan asd. Sorun kızda elemanın sucu ne ki onu dövüyosun görüşme dediğin halde cocukla görüşüosa git kızı döv. Problem elemanda deil hatun kişi yanlışlarda, macera arıyor olabilir. Yapman gereken gercekten cok aşırı bir rahatsızlık duyuyorsan resti cekersin dersin onunla görüşmeni kesinlikle onaylamıyorum eğer görüşürsen ilişkimiz sonlanır dersin. Zaten o zaman ortaya cıkar ak g.t kara g.t.

vaniLLe said:

cocuk isterse ferhunde olsun, durup dururken gelmez.

cok yerinde bir bir laf ayrıca
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...