senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ya adam dövmek için gidip dayak yerse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 senko said: ya adam dövmek için gidip dayak yerse...o da ilk vurur dayak yese bile sağlam oturtur şamarı :d ilk vuran kazanır sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 trainspotting23 said: anlayıslıyım kıskanc bile denemez bana ama yüzsüz tiplere tahammülüm yok yani. ahanda ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 senko said: ya adam dövmek için gidip dayak yerse... Herşey beyinde biter sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Benim de vakti zamanında böyle bi olay başımdan geçti. Kıza o çocukla görüşmeni istemiyorum dedim. Kız zaman geçtikçe benden soğudu."arkadaşım kalmadı senn yüzünden" triplerine girdi çıkamadı bi daha. O yüzden benim yaptığımı yapma.Madem değer veriyomuşsun ,yok gibi davran ama arkadaşlarına havale et derim ben o meriçi. edit: Kızların zeka seviyesini düşünerek hareket et. Bir tv kumandası gibi düşün onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 tv kumandası??? genellemeye mi gülsem, benzetmeye mi bilemedim. Gülmedim o yüzden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Aynısı bana oldu gittim çoçuğuda dövdüm kızada bağırdım çağırdım biraz düşünceli olsan uyarırsın diye ondan da ayrıldım sonra gittim kızdan çoçuk yüzünden ayrıldım diye çocuğu bi daha dövdüm triple combo çektim rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 hakedene atılan dayak cennetten cıkmadır sdfaafsqwe bende eskileri hatırladım şimdi 3. kisiler yüzünden neler yasıyo insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 CusTodeM said: Aynısı bana oldu gittim çoçuğuda dövdüm kızada bağırdım çağırdım biraz düşünceli olsan uyarırsın diye ondan da ayrıldım sonra gittim kızdan çoçuk yüzünden ayrıldım diye çocuğu bi daha dövdüm triple combo çektim rahatladım. /end. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Umursama, çok takıyorsa "normal arkadaşlarına kastım yok bu tiplere kızıyorum ben" çizgisinde bir konuşma yap. Yine aynını yapıyorsa ilk yazdığım kelime senin için geçerli oluyor demek ki. Ozaman senin yapacağın şeyde aynısı. Bak peşimde tipler var ayağını denk al havalarına girmişsede bırakıver ortada, tencere kapak misali kalsın diğer tipe. Sen üstüne gittikçe çözülmez bu konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 CusTodeM said: Aynısı bana oldu gittim çoçuğuda dövdüm kızada bağırdım çağırdım biraz düşünceli olsan uyarırsın diye ondan da ayrıldım sonra gittim kızdan çoçuk yüzünden ayrıldım diye çocuğu bi daha dövdüm triple combo çektim rahatladım. epic win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ergen ve testesteron seviyesinde gereksiz bir artış görüyorum. azcık sakin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 CusTodeM said: Aynısı bana oldu gittim çoçuğuda dövdüm kızada bağırdım çağırdım biraz düşünceli olsan uyarırsın diye ondan da ayrıldım sonra gittim kızdan çoçuk yüzünden ayrıldım diye çocuğu bi daha dövdüm triple combo çektim rahatladım. adamsın haa(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Testesteron artisi normaldir kimin basn boyle bir olay geldiyse haliylen naptigini soyler burda git cocugun agzini burnunu kir diyen yok gordugum kadariyla yasayn kisi sorunu nasil degerlendirip hallettigini yazar ha ben boyle bir sorunu hallettigim zaman simdiki olgunlugumu gostermemis olabilirim ama seni seviyorum diyen bir kiz farkinda oldugu halde diger cocuk icin hala arkadasim o diyorsa ben bunu yine olsa onceden dedigim gibi hallederim kizla konusurum bu sefer ilk yine ayni tepkiyse yaptigim triple comboyu yaparim. Edit:imla iphone ftl bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Bu tiplere ben de cok kıl oluyorum. Kıza yazmaya calısan ama bir tarafları yemedigi icin onu da tam yapamıyan, ezik buzukluklerınden devamlı kızı pohpohlıyan, kızında bu nedenlerden oturu etrafında tuttugu loser erkek grubu . Dovmek cok eglenceli bir cozum gibi gozukse de iliski icin iyi olmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Bende böyle bir durum yaşamıştım ama ben o adi arkadaştım kızada yavşıyordum evet, bigün ayrıldılar ve kız bana koştu. real story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 elamanı cagır bas basa konus rahatsız oldugunu soyle uzak durmasını iste 1hafta falan bekle devam ederse tek care kalır tokatlamak daha sonrada kıza dersin ben uyarmıştım rahatsız oldugumu soylemiştim o devam etti karşılıgını aldı diye (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 kız seni cidden seviyorsa, bu konudan çıkmış bir tartışma sırasında haklı olduğun şeyleri sıralayıp biraz üste çık, sinince de ya o ya ben e gir.sorun benzer ama daha az ciddiydi gerçi ama bende işe yaradı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 amma cok elemanla konus diyen cıkmış hatta döv falan asd. Sorun kızda elemanın sucu ne ki onu dövüyosun görüşme dediğin halde cocukla görüşüosa git kızı döv. Problem elemanda deil hatun kişi yanlışlarda, macera arıyor olabilir. Yapman gereken gercekten cok aşırı bir rahatsızlık duyuyorsan resti cekersin dersin onunla görüşmeni kesinlikle onaylamıyorum eğer görüşürsen ilişkimiz sonlanır dersin. Zaten o zaman ortaya cıkar ak g.t kara g.t. vaniLLe said: cocuk isterse ferhunde olsun, durup dururken gelmez. cok yerinde bir bir laf ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 yok abi benim gibi yap hepsine rahatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 sonuçlandı agalar sorun sonuç olarak bi daha o herifle görüşmiycek konuşmayacak bütün ilişkilerini kesecek bu işte burda biter (tu) niye bütün kazananlar pati olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 çocuğu da dövseydin herşeyden sonra. için daha bi rahat ederdi ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 şimdi dövmek falan oraya gidene kadar terlediğime değmezdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 bence kız hata yaptıını çok sonra anlicak ama iş işten geçmiş olcak.çünkü kız bariz yanlış yolda. öteki eleman ise işi bilio şerefsiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Hocam adamla konuş kızlada yüzeysel konuş ki,kız zaten takmıyorsa ne biçim güven ilişkiniz var koy git sin.Öbür elemanda lafdan anlamıyorsa '' odun ve soba '' ilişkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar