sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 BloodyBeast said: sys64738 said: tırstım lan habi ban falan yeriz. ben bi quote yaptım bıraktım :D daha da gelmem bu topice. yanlız benim quote cok sakat duruyo sanki tek suçlu benmişim gibi en son bana kaldı :S hahaha 2. sayfaya geçti merak etme yırttım :D
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 FromTheHell said: derdiniz ne sıkıldık yeterli mi? :)
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 suBzer0 said: eagle_dnz said: sys64738 said: suBzer0 said: eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: Bella said: suBzer0 said: eagle_dnz said: BloodyBeast said: bu topicte potansiyel var var ya olmaz mı valla tohumu attım elele uçuruma devam ederseniz her türlü gelirim :D var mı harbi potansiyel? olabilitesi var. hem de öyle bi var ki böyle voltranlık tam abi yapmayın ya ban yicez şimdi lütfen... bak rica ediyorum... yemeyiz ya hem elebaşı bloodybeast ona atarız suçu eminmisin hocam? sakata gelmeyek harika duruyor işte çekiciliği de oradan gaza geliyorum abi yapma :) abi adam yırttım diye piramit yapıyor ahahaha
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: sys64738 said: suBzer0 said: eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: Bella said: suBzer0 said: eagle_dnz said: BloodyBeast said: bu topicte potansiyel var var ya olmaz mı valla tohumu attım elele uçuruma devam ederseniz her türlü gelirim :D var mı harbi potansiyel? olabilitesi var. hem de öyle bi var ki böyle voltranlık tam abi yapmayın ya ban yicez şimdi lütfen... bak rica ediyorum... yemeyiz ya hem elebaşı bloodybeast ona atarız suçu eminmisin hocam? sakata gelmeyek harika duruyor işte çekiciliği de oradan gaza geliyorum abi yapma :) abi adam yırttım diye piramit yapıyor ahahaha bilmiyoki ipin ucu kaçtı bizde ayarı aldık :)
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 suBzer0 said: eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: sys64738 said: suBzer0 said: eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: Bella said: suBzer0 said: eagle_dnz said: BloodyBeast said: bu topicte potansiyel var var ya olmaz mı valla tohumu attım elele uçuruma devam ederseniz her türlü gelirim :D var mı harbi potansiyel? olabilitesi var. hem de öyle bi var ki böyle voltranlık tam abi yapmayın ya ban yicez şimdi lütfen... bak rica ediyorum... yemeyiz ya hem elebaşı bloodybeast ona atarız suçu eminmisin hocam? sakata gelmeyek harika duruyor işte çekiciliği de oradan gaza geliyorum abi yapma :) abi adam yırttım diye piramit yapıyor ahahaha bilmiyoki ipin ucu kaçtı bizde ayarı aldık :) yaaa kaçsın nolcak bırakın ayar vermeyi siz de quotelayın :D
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: sys64738 said: suBzer0 said: eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: Bella said: suBzer0 said: eagle_dnz said: BloodyBeast said: bu topicte potansiyel var var ya olmaz mı valla tohumu attım elele uçuruma devam ederseniz her türlü gelirim :D var mı harbi potansiyel? olabilitesi var. hem de öyle bi var ki böyle voltranlık tam abi yapmayın ya ban yicez şimdi lütfen... bak rica ediyorum... yemeyiz ya hem elebaşı bloodybeast ona atarız suçu eminmisin hocam? sakata gelmeyek harika duruyor işte çekiciliği de oradan gaza geliyorum abi yapma :) abi adam yırttım diye piramit yapıyor ahahaha bilmiyoki ipin ucu kaçtı bizde ayarı aldık :) yaaa kaçsın nolcak bırakın ayar vermeyi siz de quotelayın :D tabi abi sıkıntıdan .okumu duvarlara sürücem zaten şimdi...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 suBzer0 said: eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: sys64738 said: suBzer0 said: eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: Bella said: suBzer0 said: eagle_dnz said: BloodyBeast said: bu topicte potansiyel var var ya olmaz mı valla tohumu attım elele uçuruma devam ederseniz her türlü gelirim :D var mı harbi potansiyel? olabilitesi var. hem de öyle bi var ki böyle voltranlık tam abi yapmayın ya ban yicez şimdi lütfen... bak rica ediyorum... yemeyiz ya hem elebaşı bloodybeast ona atarız suçu eminmisin hocam? sakata gelmeyek harika duruyor işte çekiciliği de oradan gaza geliyorum abi yapma :) abi adam yırttım diye piramit yapıyor ahahaha bilmiyoki ipin ucu kaçtı bizde ayarı aldık :) yaaa kaçsın nolcak bırakın ayar vermeyi siz de quotelayın :D tabi abi sıkıntıdan .okumu duvarlara sürücem zaten şimdi... evet ya saat olmuş 3 başka napalım hem garbage burası çöplük yapıyoruz işte daha ne
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 piramitten ban yedim eğlendim güldüm o kadar. gidişim über olacak piramit saksss
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Abi böyle eğleniyor musunuz ya sdf.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 çok eğleniorm eğlencenin merkezindeyim hatta
sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 lan sizin nick iyi benimki orda tam ortada sayı falan karışık ya parlıyo, direk göze batıyo :S
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: sys64738 said: suBzer0 said: eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: Bella said: suBzer0 said: eagle_dnz said: BloodyBeast said: bu topicte potansiyel var var ya olmaz mı valla tohumu attım elele uçuruma devam ederseniz her türlü gelirim :D var mı harbi potansiyel? olabilitesi var. hem de öyle bi var ki böyle voltranlık tam abi yapmayın ya ban yicez şimdi lütfen... bak rica ediyorum... yemeyiz ya hem elebaşı bloodybeast ona atarız suçu eminmisin hocam? sakata gelmeyek harika duruyor işte çekiciliği de oradan gaza geliyorum abi yapma :) abi adam yırttım diye piramit yapıyor ahahaha bilmiyoki ipin ucu kaçtı bizde ayarı aldık :) yaaa kaçsın nolcak bırakın ayar vermeyi siz de quotelayın :D tabi abi sıkıntıdan .okumu duvarlara sürücem zaten şimdi... evet ya saat olmuş 3 başka napalım hem garbage burası çöplük yapıyoruz işte daha ne so?
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 tırsak yapıp yapıp korkma. korkcaksan yapma.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 1 kereden bişey olmaz lafı ne kadar doğru sabaha görücez sys :D
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Bella said: tırsak yapıp yapıp korkma. korkcaksan yapma. eyt be erkekimm
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ahahah korkma bu kadar ya :D bişey olmaz çöplükte çöplük işte
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 suBzer0 said: eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: sys64738 said: suBzer0 said: eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: Bella said: suBzer0 said: eagle_dnz said: BloodyBeast said: bu topicte potansiyel var var ya olmaz mı valla tohumu attım elele uçuruma devam ederseniz her türlü gelirim :D var mı harbi potansiyel? olabilitesi var. hem de öyle bi var ki böyle voltranlık tam abi yapmayın ya ban yicez şimdi lütfen... bak rica ediyorum... yemeyiz ya hem elebaşı bloodybeast ona atarız suçu eminmisin hocam? sakata gelmeyek harika duruyor işte çekiciliği de oradan gaza geliyorum abi yapma :) abi adam yırttım diye piramit yapıyor ahahaha bilmiyoki ipin ucu kaçtı bizde ayarı aldık :) yaaa kaçsın nolcak bırakın ayar vermeyi siz de quotelayın :D tabi abi sıkıntıdan .okumu duvarlara sürücem zaten şimdi... evet ya saat olmuş 3 başka napalım hem garbage burası çöplük yapıyoruz işte daha ne so? what? :D
sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 eet, bi kereden bişi olcakmı bakalım. tırstım ama geri adım atamıom aleyhimde delil cok fazla herkes quotelemiş.
coamenel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 röeh! sıkıntıdan catladınız mı abı >:D<
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: sys64738 said: suBzer0 said: eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: Bella said: suBzer0 said: eagle_dnz said: BloodyBeast said: bu topicte potansiyel var var ya olmaz mı valla tohumu attım elele uçuruma devam ederseniz her türlü gelirim :D var mı harbi potansiyel? olabilitesi var. hem de öyle bi var ki böyle voltranlık tam abi yapmayın ya ban yicez şimdi lütfen... bak rica ediyorum... yemeyiz ya hem elebaşı bloodybeast ona atarız suçu eminmisin hocam? sakata gelmeyek harika duruyor işte çekiciliği de oradan gaza geliyorum abi yapma :) abi adam yırttım diye piramit yapıyor ahahaha bilmiyoki ipin ucu kaçtı bizde ayarı aldık :) yaaa kaçsın nolcak bırakın ayar vermeyi siz de quotelayın :D tabi abi sıkıntıdan .okumu duvarlara sürücem zaten şimdi... evet ya saat olmuş 3 başka napalım hem garbage burası çöplük yapıyoruz işte daha ne so? what? :D nothing...
Öne çıkan mesajlar