Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Iyi gunler. Linux da cluster yapmak istiyorum. Bilgisi olan varmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 pek çok proje var bu iş için. gluster gibi bir şey vardı zamnında redhat için ama adından emin değilim. bak derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 "cluster yapmak istiyorum" da cok genis bir kavram. Tam olarak ne istiyorsun ? Hani istersen minik capli bir clusteri DNS uzerinden, ya da daha detayli bir yapiyi VRRP ile falan yapabilirsin sorunsuz sekilde. Ha ama sen illa Heartbeat ler olsun isin icine diyorsan, onun icin de bir seyler var. Dolayisi ile, tam olarak ne istiyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 2 tane isletim sistemi var. Biri main, digeri yedek. Main isletim sisteminde problem oldugunda, yedeginin devreye girmesini istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 VRRP ile yapabilirsin bunu kolayca. "Linux HA" adli paketi de inceleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 benim dediğim işine yaramıyormuş zaten :) ben grid computer, cluster computer tarzı düşünmüştüm direk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 cluster yerine failover diye aratirsan google'da daha cok isine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 galiba buldum. tesekkurler yardimlariniz icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar