Chemical Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 dün sphere ile ilgili bi gump şeysi indirdik içindne trojen çıktık bugün açtım bilgisayarı baktım bişi tempten acces istiyor no dedim 5dk sonra başka bergain buddy diye bi mal acces istedi vermedim gitttim sildim hepsini sonra msconfigden startup da a.exe vardı systray adında açılan onu sildim sonra notron arattım ama sub servisi bitmişti :( spybot arıyo şimdi ulan iyişallah giderayak sıcmaz bilgisayar yaa yenisini alam öyle sıçsın:([signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 geçmish olsun.[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 öf sildikte bi dllyi silemiyorum 98 i dos ile başlatma diye bişi varmı:=[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 www.diamondcs.com.au adresine gidip tds3 'ü ve günlük databese güncellemesini indir ve kur.Ayarlarına girip fulle getir ve bilgisayarını tarat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar