Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 lol ya :lol:[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bende televisyonda Ferrero Çikolataları Reklamını sunarım mühe[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 böyle birşey olsa bile izleyici sayısı 3-5 i geçmez doğru düzgün kalitede bi kanalı izleyebilmek için bant genişliği kavramını tamamen yaşamak gerekiyor :) denemek isteyenler winamp daki internet tv den bakabilir.[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Streaming Video denen bişey var örneğin net üzerinden yayın yapan kırmızı noktalı kanallar var ve adsl ile gayet akıcı seyredilebiliyor. Dialup ken de bakmıştım ozamanda idare ediyodu ses + görüntü şeklinde hemde çok dandik değil fakat kişilerin evinden yayın yapaacağını düşünürsek çok zor =) Ha şöyle bişey olabilir webcam ile tek yere upload yapılır ordan kullanıcılara yayılır fln böyle bi sistem kurulabilir bildiğim bi site var onun üzerinden. Bandwidth flnda gerekmez ama ses olmaz seside fm olarak vermeye kalksak winampden bilemiyorum..[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar