jaylair Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 hot tvde adamlar konuk oldu hiç biyerde yok tekrar bastırcaz dedi acaba onları bekliyene kadar tüm albümlerini bulabilceğim yer var mı bide galiba 1000 tane özel bi box çıkarmışlar oda bağzı yerlerde varmış 1 tane 2 tane falan ama adamlarda diyolarki bizim bilidğimiz kadarıyla bittimi ama beşiktaşta varmış[hline]::jaylair:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 yani pentagram adlı albümünü [ilk albümü] ve trail blazer ı bulman zor baya. anatolia ve popçular dışarı yı bulabilirsin belki çok kasarsan[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mondain Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 ilk albümü megavizyonda capitolde orda unspoken da var ama adamlar dedilki eski albümleri tekrar gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 kadıköy pentashop[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 izmirde olsan sayardım ben sağda solda hep görüyorum o box uda gördüm..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 pentagramshop akmarda bilmiyosan..[hline]Fizban,23 April 2003 21:52 tarihinde demiş ki: bende sinirlendim kiza sen ne zaman büyüdün de makyaj yapion fln dedim. ya yok ya makyaj faazla yok falan dedi. ehauhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Anatolia bulunamaz... ben eskaza silivriye giderken maxi shopping centerda bulmuştum saolsun arkadaş şilede yazlığın içinde kaybetti evet o arkadaş her şeye rağmen hala yaşıyor... (borumu bu adam beni BG konserine beleş soktu :))[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Npc Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Ankarada oturuyorsan bende var bir yerde kopyalarız. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepHead Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Zihni müzik,bide pentegram shop var orda herlade vardr akmarda! bulamazsan höh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar