Eoteyn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 arkadaşlar merhabalar elimde yaklaşık olarak 130 sayfalık bir ingilizce döküman var. ilk 15-20 sayfasından sonra çoğu kısım denklem ve grafiklerden oluşmakta.. 17 sene türkçe eğitim görmüş biri olarak 15 dk. anlıyacağım şeyi 1 saate anlıyorum, şu aralar fazla meşkuliyetim olduğundan ve bu dökümanı en kısa zamanda hatim etmemem gerektiğinden çeviri yaptırtmayı düşünüorum ama daha önce yaptırtmadığım için fiyatlandırma ne olur en önemlisi ne kadar zaman alır bi bilgim yok? yardımcı olabilicek arkadaşlar olursa sevinirim. => döküman ekonofizik ile alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 tercümanı aklından bile geçirme. aşırı pahalı. arkadaş ya da patiden birini bulursan avantaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 tuzlu olabilir, ben yarin arkadasima (tercumanlik yapiyo) sorup fiyat vermeye calisiyim. ama cidden pahali bi yol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 arkadaş olacak yani yoksa tercümanlık bayağa pahallı diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Abi bi arkadaşıma danıştım az önce demin şincik. -bunları nasıl yapyonuz sayfa başına kelime başına ? Ücretlendirmesi nasıl? YaseMiN: değişir ne cevirisi kaç sayfa hangi dil ...vb.vb. resmiyse yeminli tercuman cevirir sayfası 20 ytl normalsse 10 ingilizce için bu fiyat gibi bir cevap aldım fiyat açısından yardımcı olur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 8 milyondan çevirebilirim. pm atasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 7 tl den çeviririm. çalışırım en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 9 milyon oldu sayfa başı. sıkı pazarlık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 9.5! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 dokuzköküç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 neden kişisel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 fazla tuzlu kaçıcak gibi durdu.. bende dökümanı 6 parta bölüp 5 adet kanka bulma yoluna gittim :) bi haftada 20 sayfa çevirmek fazla zorlamaz sanırsam.. o zaman var olsun kankalar diyoruz :) yardım ve görüşlerden ötürü teşkürlerimide bi borç bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 kankalar çevirmezse 5'e düşürdüm sayfa fiyatını haberin olsun. sevdim seni 6 bile olur. hatta gel 7 yapalım. iyi tamam beş lan beş öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar