senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ha bilmiyorum. arkadaş anlattı bana da ps2 gitarını taktım işte iyi olmadı fln dedi. belki senin dediğin senkronizasyon olayını gözden kaçırmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Griswold said: Ritim kaçırmadan alternative picking imkansız klavyede, medium üstü çok zor o yüzden. Medium'da da bazı şarkıların bazı kısımları imkansız oluyor. Sağ bileğimi sakatladım sayılır klavye sağolsun. Hard falan da güç bela çıkıyor ama klavyeyle perfect baya baya imkansız yani. Logitech gitar yaptıydı gibi hatırlıyorum da pc için miydi bilemedim. Converter falan uyduruluyorsa ben de alacağım. abi hardda gayet biçok şarkıda %100 yaptım ben down shift up ctrl olarak ayarlayarak. ama gitara göre daha zor oluyor. @toggie oynamaya değer kesinlikle klavyeyle de olsa epey eğlendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 peki, deniyim en azından. gitarla alacagım zevkin 10'da 1'ini de alsam oynamadım demiyim soranlara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ee bende ps3'te gh3 var.. klavyeden daha iyi oynuyorum. :P klavyeden expertte perfect yaptığım 3-5 şarkı var.. gh3'te 7. bölüme kadar tamamı 5 yıldız %99-98 falan çaliyorum. diğerleri raining blood falan 3 yıldız. onu gitarlada çalanlar insan değil bence.. world tour'da 5 yıldız 5 yıldız ilerliorum şu an klavyeden. bence zevkli.. gitar kolumu ağrıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 MeSH, abi nereden aldın ps3 icin gh3, bayagıdır arıyorum, yok hic bi yerde ya =), play-asia, tronixweb, sendit, baktım bayagı bi yere, neredeyse hicbirinin listesinde yok, playasia'da var bi tek, onda da japan versiyonu ve o da stokta yok eheh =), bi de sendeki pal mı ntsc-u mu abi ? tek oyun arıyorum bu arada =)... edit: pal da bulamadım gerci de, ntsc-u olursa daha iyi olur DLC'leri indirmek icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ben gittigidiyor.com'dan almıştım.. oluyo ama bi süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 klavyeden yaptılan gitarda strum yapılabilir. bi karton parçasını iki yayla sabitledikten sonra iki tuşu iki tarafa yerleştirerek yapılabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 shopto.net te kargo ne gelir? GH5 pre order vericem, astarı yüzünden pahalı olmasın? daha önce alısveriş yapan var mı shopto.net den? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar