di Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Bi insan kopegine boyle bagirir mi lan ? Havliyorsa yerinde durmuyorsa koy gotune tekmeyi iki dakka gonder iceri. Kavga etti kopekle tartisti adam resmen. Diger ucta da ben bekliyorum boyle kopek sussun da konusalim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 daha iyisi var http://forum.paticik.com/read.php?22,4056597,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 larakenin postu bitirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 YOKSA YOKSA ... Musteri patiden PATA'ymis, busted =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ahahah o ne topik öle bi kere baştan fail. köpüş ne yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ahaha topic güzelmiş elaidinin son sayfada bulunan mesajı yardı özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 yarım kilo tuzlu fıstığın üzerine limonlu kek yiyince hamsili ekmek tadı aldım, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ulan köpek köpek diyoruz da hayvanlard bildiğin algılama var işlenmiş dna larına hani "telefon" kelimesini anlamasa bile ses tonundn o esnada sahibinin meşgul oldupunu nalayaibliorlarda bu telefonda konuştuğunun köpeği yavru galiba.. ne bileyim ben "işim var git" dediğimde bizimkiler (evet çoğul) gidiyorlar salonun köşesinde kıvrılıp bekliyorlar, yok çişi varsa ailiyeti avrsa kapıya gidip geliyor anlatıyor hatvan derdini ulan bazen öytle hareket yapıyorlar ki "hayvan lan bu.. ama değil gibi" dedirtiyorlar bugün bizim ortanca köpeğe vahçiköpek saldırdı sabah yürüyüşünde büyük olan tasmadan kurtuldu kendini attı ileriye ikisi de yaralı sırtlarından yatıyorlar ama bu büyük olan normalde minderine siner kafayı kenara koyup yatan köpek gazi mahrrırluğuyla inatla başı havada yatıyor yattığı yerde.. ne bileyim sanki "telefonla konuşuyorum" dediğinde anlıyor gibi durumu idare edebiliyor gibi.. köpek sahibi olmak lazım anlamak için acaip hayvanlar şu köpekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
þeytan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 benim rahmetli köpeğe türkçe öğretmiştim , pisi pisi diyordum yakınlarda bi kedi varsa bulup boğazını kırıyodu öyle bişey işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar