flood83 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ben bugun 1 adet amd2500+ aldım anakart olarakta epox8RDA3I aldım 3+ almadım cunku serialarata, onboard ekran kartından baska bir fark goremedim 1 de yanında gelenler yani chipset aynı kısacası işlemciyi yaklasık 10 sattir kullanıyorum 11*166 sanırım ve ısısı şuan 45 derece orijinal fanı var uzerinde 200*11 yapmayı dusunuyorum ama fana fazla gıvenemiyorum yapsam sorun cıkarmı ve bana soyle piyasada bulabilecegim bakır tabanlı 30$ a kadar guzel 1 fan ne tavsiye edebilirsiniz izmirde oturuyorum izmirde bu tur fan satan yer varmı varsa nerde brz uzun aldu ama yardımcı olursanız sevinirim ha bu arada 97 yılından beri intel kullanıyordum ve bugun sunu rahatlıkla diyebilirim bosuna para harcamayın AMD gercekten fiyatına gore mukemmel 1 işlemci!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 kendi fanıyla yaparsan sorun olur evet windows startup da 62-63 dereceye çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 abi bi dk ya sen 45 derecelerden bahsediosun bnm işlemcim 68 dereceden aşağıya inmiyo. bence sen ona sıkı bi oc yapabilirsin endişe etmeden[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bugun daha yeni aldım 10 saat kadar oyun oynadım nete girdim ve filmi movie den VCD formatına cevirme işlemi yaptım normalde 42 derece ama bunları yaptıktan sonra 49 a cıktı 50 yi gormedi brz oncede aleti 1 saat kadar dinlendirip 200*11 de calıstırdım yarım saat kadar ut2004 oynadım ve pes3 oynadım alet 51 derece oldu uzerindeki orijinal fanı kasada oem kasa sadece kasayla beraber gelen yandaki iki adet kasa fanından baska ozel 1 sogutma işlemi yapmıyorum peki bnm makına bu kadar az ısınıyorsa anormallik nerede epox8RDA3I anakart var cok mu duzgun taktıma acaba işlemciyi :) bu arada oc yaptıgım zaman ne kadar sure oc li test etmeliyim yani kac saat ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bu arada ramde 256 twinmos var pc2700 ekran kartıda 64G-forceMX440DDR bunlarda sanırım onemli. OC hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sewinirim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Bak aşırı cpu ısısı olunca anakarttan otomatik sistemi kapatma ayarı var. Ve orda seçebileceğin ayarlar 70 dereceden başlıo. Öyle söylim anla sen :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Hmm AMD 45 çok iyi 42 falan görmesi lazım =D[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Burada da konuşulmuş. AMD'nin içinden çıkan fan, işlemciyi kaldıramıyor kesinlikle. 1100 Mhz üzerinde çalıştırmak istiyorsanız yeni bi fan almak zorundasınız. Fan almak demek de, coolermaster almak demektir :) 25-30$ civarlarına gayet uygun fanlar alabilirsin.[signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar