corso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 çok severek oynamama rağmen bilgisayarımın bu yükü daha fazla kaldıramıycağını düşünmem ve ram alıcak param bulunmamasından dolayıdır ki 50 dolara satılan CoH accountumu 45 milyona devrediyorum. oynanabilirliği 06/29/04 tarihine kadar ödenmiştir. ilgilenen olursa özel mesajdan ulaşılabilirim.[signature][hline]
corso Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 account satılmıştır. teşekkür ederim[signature][hline]
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ben aldım :P bu arada icinde ne vardı?[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
corso Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 sen almadın :p aa yoksa kardeş senmisin? 1 adet lvl 9 controller 1 adet lvl 9 scrapper ayrıca king kong ve gremlin isimlerinin telif hakları :)[signature][hline]
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 yok abi ben değilim sadece accountdaki karakterleri göriyim dedim iyi etmişin satmakla bence =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Öne çıkan mesajlar