Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 public void run() { String line = null; try { Process p = Runtime.getRuntime().exec("/home/ahmet/Desktop/grsim-pro/bin/grsim -simconf /home/ahmet/Desktop/grsim-pro/examples/simconf.so"); BufferedReader br=new BufferedReader(new FileReader("/home/ahmet/Desktop/my_script")); Writer w = new OutputStreamWriter(p.getOutputStream()); while ((line = br.readLine()) != null) { w.write(line); w.write("n"); } w.close(); Reader r= new InputStreamReader(p.getInputStream()); BufferedReader b=new BufferedReader(r); **** while ((line = b.readLine()) != null) { FileWriter output=new FileWriter("asdasd",true); output.write(line+"n"); output.close(); //System.out.println(Runtime.getRuntime().freeMemory ()+"/"+Runtime.getRuntime().totalMemory()); } r.close(); Selamlar koddaki hata olan kısım yanında 4 yıldız olan loop sanırım.Terminate olmadan once bir sure bekleyip exception atıyor ve exception da"memory heap" ile ilgili.-Xmx falan yaptım ama duzelmedi,sonunda loopun gereksiz yere cok dondugunu ve sonunda bitmiyo olabilecegine karar verdim.Dosyanın sonu null diil mi dicem fakat boyle bir sey mumkun mu?mumkunse nasıl duzeltmem gerekir.Simdiden tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 dosyanin sonunun null olmamasi gibi birsey mumkun degil. ilk onerim o file writeri loopun disina cikarman, ve BufferedWriter ile wraplemen. illa her iterationda yazilsin istiyorsan flush yaparsin hatta bi de soyle yap daha kolay olur sorun varsa gormen debug ederken falan: BufferedWriter writer = new BufferedWriter(new FileWriter("filename")); String line; while(true) { line = input.readLine(); if(line == null) { System.out.println("buraya yazi koyalim ki anla null a variyo mu hic"); break; } //line ile biseyler yapiyorsun galiba es geciyorum onlari writer.write(line + "n"); writer.flush(); } //burada kapat sonra writer.close(); Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 o try'in catch'ine ne koyduguna dikkat et bu arada, stacktrace bastir. process te siciyodur belki Da bence milyon defa filewriter yaratmaktan memory bitiyor olabilir garbage collector siciyorsa, bi o dedigim hale getir duzelir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 tamam denedim fakat System.out.println("buraya yazi koyalim ki anla null a variyo mu hic"); output vermedi, nulla kadar gidemiyor sanırım.kafam karıstı:)Dun aynı programı ready() komutu kullanarak calıstırmıstım,o sekilde terminate edebiliyodum fakat bugun olmadı ,genel bi sorun var sanırım PS:Catch'in icinde System.out.println("Error in Execution"+e.getMessage()); Seklinde birsey var zaten fakat boyle bir hata almıyorum.Direk heap space hatası veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 abi o son loopun sorun cikarmasinin imkani yok, bence bir yer exception firlatiyor senin catch de bos oldugu icin farkina varmiyorsun o yuzden kodun belli bir satirdan sonrasi hic calismiyor. edit: editini simdi gordum tamamdir geri aliyorum catch i o zaman :) ama debug etmekle ugrasmak istemiyorum diyorsan her loopun basina ve sonuna print out koy System.out.println("A"); loop1 System.out.println("B"); loop2 System.out.println("C"); loop3 System.out.println("D"); seklinde, burada en son hangi harfi bastirirsa anlarsin ki onun altindaki loopta sorun var. alani daraltinca supheli satirlara ayni seyi uygula, sorun nerde bulursun boylece. sonra soyle ne oldugunu merak ettim ben de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 tamam deniyorum simdi,gelismeleri soylicem:) Su duzelttigimiz loopun sonundaki print calısmıyor,sanırım o looptan hic cıkmıyor.Cok ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bu arada bu su an filedan okumuyor ya,inputstream'e bakıyor sıkıntı orda sanırım inputstreamden null dönmüyor hic galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 abi tamam inputstream cok ilginc bir sekilde null dondurmuyormus, baska bir sekilde hallettim.yardımın icin sagol ama inputstream nası null dondurmez ya!:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar