GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Acaba Bu Serverda Oynayan var mı ben oradada yeni bir char açtımda. Merka ettim.[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 joshuatree ordaymış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshuatree Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Evet ben Ahazi'deyim, karakterimin adı bono-vox. Akşamları 8 -12, 01'e kadar oynuyorum eğer evdeysem. Bişeye ihtiyacın olursa, mesaj at. Diğer Türklerin de isimlerini veririm sana. 5-10 tane var :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulshriek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 arkadas burda 10-15 Turk vardir en az, ben arcetius olmak uzere morl , izzitsuss , eapae , bono-vox daha baska adamlar var ve daha oyuna yeni katilcak arkadaslarim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar