Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Merhaba, paraya ihtiyacım olduğu için en sevdiğim oyuncağımı satacağım. XBOX360 Elite' in güzel tarafı, şu "3 kırmızı" denen hatayı vermiyor olması, ve 120 gb hdd ye sahip olması. bir de siyah falan, daha havalı. yanında, 2-3 kopya, 2-3 orjinal oyun vereceğim. +1 gamepad vereceğim yalnız beyaz renk. bir de normalde kutuya dahil olmayan VGA kablosu var onu da vereyim. kutusu falan dahil her şeyi duruyor. 2-3 oyundan bir tanesi Guitar Hero World Tour, yanında gitarı da dahil tabiki. gitar da tertemiz, üstünde sadece doors stickerı var. toplam fiyat ise, 950 TL ha, istanbul' dayım. bir de parçaları ayrı ayrı satmak niyetinde değilim, gitardan falan bahsediyorum. edit: Alet Live dan banlı değil, ama fw lı. gidip format attırırsanız, sorunsuzca live de ban yemeden takılabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 elite 3 kırmızı vermiyor diye bişey yok,tüm xboxlarda var o olasılık. 3 kırmızı konusunda cihazın üretim tarihi önemli,board'u zephyr mi, falcon mu, jasper mı nedir onu bi yazsaydın keşke.malum sonradan çıkan xboxlardaki boardlar 3 kırmızıya çok daha dayanıklı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 işte sonradan çıkan hangisiyse ondan, neresine bakıp görebilirim söyle, bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 evet 3k vermiyor bu verirse garantisi benim gibi bişey olmuş :) en son cıkan jasper boardlı olanlarda 3k olayını baya geliştirmişler ama nadirde olsa gene bu boardlardada 3k veriyor alet,jasper boardlı olup olmadıgını kutunun üzerindeki yada cihazın arkasındaki seri no dan ogrenebilirsin,kasım 2008 den sonra cıkan tüm xbox lar jasper boardlu.Birde jasper lerin adaptoru 150w oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 kasanın arkasında power kablosunun girdiği yerin hemen üstüne bak bakalım, 12,1A yazıyosa son çıkan jasper boarddur.en basiti adaptörün altına da bakabilirsin darksoulun dediği gibi, 150W'sa jasper 175W'sa falcondur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 En temiz yöntem makinanın power girişinin üstünde 12.1 A ibaresini aramak. Adaptöre çok güvenmemek lazim. Benim makina jesper ancak adaptörü 175W. Aslında en garantili tespit yöntemi Power girişine bakmak. Çünkü doğrudan boardın parçası olduğu için hile mümkün değil.(bazı cingözler jasper kasasını falcon boarda takıyormus.) Eğer power girişinin içine baktığında üst kısmında plastik bir parça göreceksin, o parça daha düşük watt lı olan adaptörlerin yüksek watt isteyen makinaya girmesini engellemek için. Mesela zephyr boardda falcon adaptörünü kullanamaman için. Çünkü daha düşük watt çıkışı var. İşte o pastik parça Jesper boardlarda ortadan ikiye ayrılmış şekilde. Yani şöyle - - Falconlarda --- Böyle yani düz. google da jasper power input falan diye aratınca çıkar resmi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 evet, jasper. HADİ ALIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 lol :D jaspersa iyi,rahat satarsın o fiyata tüm aparatlarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 yanında ne oyun veriyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 650 veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 mangal said: yanında ne oyun veriyosun ? orjinal Guitar Hero World Tour Saints Row Rainbow Six Vegas PES 2007 Strangehold kopya GTA IV PES 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Esh said: 650 veririm. yanında başka 300 liralık ne vereceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 fwli makinayı orjinal oyunlarla birlikte satamazsın. ben fwli makina alıyosam ne diye para veriyim orjinal oyunlara mantığındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 950 ye satmanın imkaı yok,sıfırını 700 e satiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 gitar hiro falan var gitarı var, onlar arttırıyo fiyatı. ayrı ayrı satman lazım bence çiptek anca öyle gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 950 ytl'ye gerçekten gitmez 2 tane kullanılmamış guitar hero wireless gitarı 250 kağıda sattım daha taze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 750 ederi var maksimum o da ekstra kollar oyunlar flm iste, yok tek alet 500 eder anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 merakımdan soruyorum 3 kırmızı olayı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 fatality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Helcaraxe said: merakımdan soruyorum 3 kırmızı olayı nedir ? kısaca işlemcinin 1000'e yakın bacaklarından bir kaçı veya daha fazlasının devre dışı kalmasısonucu meydana gelen problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 nanay mı oluyo makine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 tamir ediliyorda tekrarlama ihtimali var,birde herkes ben tamir ederim deyip makineyi çöp haline getirebiliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 gamepadlerden birine talibim efendim öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar