Apex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bende begendim.kullaniyorum,memnunum :) eline saglik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ellerine sağlık, hadi durma kutla bu zafer senin yüreğine sağlık, sanal dünyanın tek safiri :D[signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 15 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Güzel Yani süper değil ama güzel yanlız tavsiye istemişsin yapıyım bari Play forward buttonları falan süper ama arkplan biraz zayıf kalmış sanki biraz daha cırtlak renk konulsaymış daha iyi olurmuş gibi yazılar pek belirgin değil. onlarında bir şekilde okunulur hale gelse çok iyi olur. Ama dediğim gibi buttonlar süper arkaplanla biraz oynadınmı oldu bu iş bence.[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insomnia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 beğendim ve kullanmaya başladım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 mmd3 gibi bir abide olmasaymis kullanilabilitesi varmis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ellerine sağlık,güzel olmuş.[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 2.81 çıktığından beri 2.81 kullanıyorum. Skinlerimde sadelik ararım =P.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Bence yeni versionunda PATICIK.COM yazısını turuncu yap daha dikkat çekici olur[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 biraz eksikleri var ama hoş olmuş[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar