Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 oyunu aldim simdi dl ediom da oyunu alinca add game deyip aylik aldim simdi cektilermi yoksa 30 gun free yokmu bu oyunda yoksa 30 free ilk 15$ i bir ay sonrami cekicekler ?
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bide server varmi swg deki gibi yoksa tek servermi bide kimler hangi serverda devvo hangi serverdasin ?
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: DA2019, 07 Haziran 2004 01:12 tarihinde demiş ki: Son durum: Karakterleri biraraya toplayalım, yeni oyuna başlayacak arkadaşlar, justice serverında toplanıyoruz. Bilginize... ... Demişim... :) Aramıza hoşgeldin, 50$'ın içinde ilk ay ücreti 15$ var, şu an piyasaya çıkan mmorpgler gibi.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Oyuncu listesine bakarsan hepimiz justicedeyiz. Karakterini belirlemeden önce bütün sınıflardan yarat, 4-5 level ilerle daha sonra ne olacağına karar verirsin.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
corso Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 oyunu almak için 50$ verdin (haberin vardı umarım :p) bundan sonraki her ay için de 15$ vermeye devam ediceksin account'un aktif olduğu sürece. justice serverında herkes[signature][hline]
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 oyunu aldim 25 mb sonra sizlerleim :D
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 buda city of direction mı? :P hehe saka sadece[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Öne çıkan mesajlar